BRANKA SOVRLIĆ PROGOVORILA O PREVARAMA U BRAKU! Pevačica brutalno iskrena, otkrila pikanterije iz ODNOSA SA SUPRUGOM!
Foto: Nemanja Nikolić

NJEN BRAK JE VEČITA MISTERIJA

BRANKA SOVRLIĆ PROGOVORILA O PREVARAMA U BRAKU! Pevačica brutalno iskrena, otkrila pikanterije iz ODNOSA SA SUPRUGOM!

Stars -

Branka Sovrlić i njen suprug važe za jedan od najskladnijih brakova na našoj estradi, iako se on nikada javno nije eksponirao. On joj je oduvek bio podrška u karijeri i do danas je ostao njen najveći oslonac. Sada je pevačica otkrila da li je ikada sumnjala u vernost svog partnera.

Branka Sovrlić
foto: Damir Dervišagić

- Sigurna sam da me nikada nije prevario jer znam da sam nezamenljiva. Kao što je on siguran u mene, ja sam sigurna u njega - istakla je ona.

Branka Sovrlić
foto: Damir Dervišagić

Podsećanja radi, pevačica nikada nije krila koliko je napravila pametan izbor kada je bračni partner u pitanju, a nedavno u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji otkrila je detalje odnosa sa suprugom.

- Ja znam da se prostrem koliko mi je jorgan dugačak. Srećna sam zbog toga jer mi muž nikad ništa nije branio. To sam videla kod nekih svojih koleginica, koje su pričale kako im muževi brane nešto. Kupim šta hoću, ali znam koliko mogu. Prošle godine me je muž iznenadio za rođendan jer zna da volim „mercedes“. Mi smo nekad imali mercedes, pa onda neka druga kola i džipove. Kupio mi je neki najnoviji koji se sam parkira, jer parkiranje je ženama uvek problem - rekla je pevačica u šali.

Branka Sovrlić
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:16

MUŽ MI JE KUPIO MERCEDESA KOJI SE SAM PARKIRA! Branka Sovrlić otkrila: Prostirem se koliko mogu i KUPUJEM ŠTA HOĆU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track