"IĆI ĆU BEZ GAĆA, NE TREBAJU MI!" Sandra Afrika šokirala novinare: Sada nosim moderne sa TRI KONCA, to mi je DEO POSLA
Foto: Nenad Kostić

KURIR TV

"IĆI ĆU BEZ GAĆA, NE TREBAJU MI!" Sandra Afrika šokirala novinare: Sada nosim moderne sa TRI KONCA, to mi je DEO POSLA

Stars -

Sandra Afrika je vrela kao Afrika, te su sa njom takvi i razgovori. Dok je odmarala u Budvi između brojnih nastupa, rekla nam je kako voli da provodi slobodno vreme.

- Družim se sa vama ili je neko slikanje u pitanju, ili neki intervju, odvojim taj dan i za to. Nekako pola dana posvetim vama, pola moram i sebi, da imam i svojih pet minuta i to je to - istakla je pevačica.

Sandra Afrika
foto: Instagram/sandraafrika

Sandru paparaci stalno slikaju na njenoj jahti tokom letnjih dana. Ali ove sezone im je to teži zadatak.

- Pa skinuli smo ime zato što je to haos. Gde god odemo na koju god plažu, ono piše Sandra Afrika. Stavljali smo Afri i Afrika, ali ne vredi. Dođemo do bova i skuplja se previše ljudi. Voze skutere namerno tu okolo i dobacuju Afrika, Akrika - rekla je pevačica.

Nedavno se pisalo o tome da je zgodna šapčanka završila na infuziji.

- To je deo mog posla i jesam bila tri dana na infuziji, Ali dobro, tosam morala zbog grla, još uvek malo krčim, ali dobro je.

01:58

IĆI ĆU BEZ GAĆA, NE TREBAJU MI! Sandra Afrika šokirala novinare: Sada nosim moderne sa TRI KONCA, to mi je DEO POSLA

A pisalo se i o njenom donjem vešu. Mnogi su se pitali da li nosi gaćice ili končić.

- Pa gaće, to su sad ove moderne gaće, sa tri konca. Šta će mi? Pa da sam pametna, treba da idem i bez gaće. Ne treba ni te gaće da nosim. Pa ne znam, sad ću da razmislim pa ću videti - šokirala je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja