PRŠTI SVE OD EMOCIJA! Nikolija i Relja zaljubljeni kao prvog dana, ovako uživaju na odmoru: Romantika na vrhuncu! (FOTO)
Foto: ATA images

prelepo

PRŠTI SVE OD EMOCIJA! Nikolija i Relja zaljubljeni kao prvog dana, ovako uživaju na odmoru: Romantika na vrhuncu! (FOTO)

Stars -

Relja Popović i Nikolija Jovanović zajedno su skoro deceniju, a kruna njihove ljubavi su dve ćerke. Da se vole kao i prvog dana, pokazali su još jednom na društvenim mrežama.

Njih dvoje se, naime, trenutno nalaze na moru, pa su tako odlučili da se provozaju skuterom na vodi, a osmehe nisu mogli da sakriju.

Relja Popović
foto: Printscreen Instagram

S obzirom na to da svoju privatnost ljubomorno čuvaju i u tome su jako dobri, nije ni čudno što im ide od ruke da sačuvaju tu ljubav koja se rodila 2014. godine, na snimanju spota za pesmu "Alkohola litar".

Relja Popović
foto: Printscreen Instagram

Inače, koliko su Relja i Nikolija uspešni u tome da ne otkrivaju ništa o svojoj porodici, govori i činjenica da se dugo nije znalo ni kako se zovu njihove ćerke.

- Da smo se mi pitali, ne bi im ni imena bila u javnosti, ali to je izmaklo kontroli. Žao mi je što je tako. S fotografijama i snimcima se trudimo da ih zadržimo samo za sebe. Naše mišljenje je da treba da ih zaštitimo od komentara i svega, a one, kad porastu, mogu same da odluče da li žele da budu javne ličnosti. Ne želimo da napravimo javne ličnosti od njih bez njihove dozvole, a one trenutno nisu svesne toga. I meni je izuzetno smetalo, pre nego što sam počela da se bavim pevanjem, kada bih kao dete javne ličnosti osvanula u novinama - rekla je nedavno Nikolija.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track