BARBARA BOBAK IZBRISALA DARKA LAZIĆA IZ ŽIVOTA! Jednim odgovorom pokazala da on za nju više ne postoji! Ni ime neće da mu pomene
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

daleka prošlost

BARBARA BOBAK IZBRISALA DARKA LAZIĆA IZ ŽIVOTA! Jednim odgovorom pokazala da on za nju više ne postoji! Ni ime neće da mu pomene

Stars -

Bivša partnerka Darka Lazića, pevačica Barbara Bobak, gostovala je u emisiji "Ami G šou", gde su je pitali o odonosu sa bivšim momkom.

Barbara Bobak
foto: Kurir televizija

Poznato je da se Lazić nedavno drugi put oženio, za Katarinu, devojku prema kojoj je još iz detinjstva gajio emocije, a tada je izjavio da je upravo sa njom i varao sve bivše partnerke. Barbara je na to rekla:

- Nisam gledala emisiju, iskreno nisam imala vremena, baš sam puno radila prošle nedelje. Ja mislim da me nije varao, a i ako jeste - sa ove distance nevažno je potpuno - rekla je Bobakova, a sada je na društvenoj mreži osvanuo hit snimak.

Darko Lazić
foto: Printscreen

Pevačicu su pitali koja joj je prva asocijacija kada joj neko pomene ime Darko, a njen odgovor je iznenadio sve. Nije želela da spomene Lazića, čime je jasno stavila do znanja da on u njenom životu više ne postoji.

- Darko Radovanović. Hej moja ti, nije da me nema, živim ti ja, trista na sat - zapevala je Barbara i time pokazala Laziću da je zauvek izbrisan iz njenog života.

Darko Radovanović
foto: Dragana Udovičić

Inače, Barbara je otkrila da bivšem nije čestitala što se drugi put oženio i da nemaju više kontakt.

- Nisam mu čestitala, nas ne vezuje ništa, nismo u kontaktu i samim tim nema ni potrebe da čestitam, ali evo čestitam ovim putem i želim sve najbolje. Nešto sam malo ukačila po novinama što sam videla, ali nema šta, lepo je to kad se ljudi venčavaju, udaju, žene, to je super sve - rekla nam je Barbara, pa otkrila da li bi i ona uskoro stala na ludi kamen.

- Ja nisam u tom fazonu. "I am not looking for a man"! (smeh). Ne tražim dečka, trenutno ne, a nemam ni kad - istakla je mlada pevačica.

Kurir/ Telegraf

Bonus video:

00:15

Barbara Bobak i Marina Gagić se udružile

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja