Najnovije vesti

EVO OD ČEGA ŽIVE MIRKO ŠIJAN I BOJANA! Sin Goce Božinovske vodi ovaj unosni biznis, a evo šta mu na PIJACI pričaju o ženi
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

EVO OD ČEGA ŽIVE MIRKO ŠIJAN I BOJANA! Sin Goce Božinovske vodi ovaj unosni biznis, a evo šta mu na PIJACI pričaju o ženi

Stars -

Tri atraktivne sestre koje potiču iz porodice Rodić iz Titela - Bojana, Bogdana i Nataša - postale su poznate kada se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića i rodila dva sina. Bojana je udata za Mirka Šijana, Veljkovog prijatelja, a takođe su roditelji dva dečaka.

Poznato je da su Rodići imućni, da se bave poljoprivredom i poseduju farmu pilića, a sve tri ćerke bile su uključene u porodični biznis. Iako su Bogdana i Bojana promenile mesto prebivališta i preselile se u Beograd kod svojih partnera, sada muževa, često s novim porodicama rado odlaze kod roditelja u Titel.

Mirko Šijan
foto: Printscreen Instagram

Naime, kako su domaći mediji pisali, njih dvoje su iznajmili tezgu na Bajlonijevoj pijaci, na kojoj razvijaju porodični biznis Rodića - prodaju pilića, što je njihov primarni izvor zarade.

Bojanu i Mirka ljudi na pijaci obožavaju. Rodićku posebno, ona je tako prijatna, ljubazna i draga devojka. Ma prosto je rođena za taj posao. Biznis im ide super, rade punom parom, koliko znamo prodaja im je nikad bolja. Solidno zarađuju od toga, a i Mirko Bojani mnogo pomaže oko posla. Stvarno su tandem snova za sve - otkrio je nedavno izvor.

- Ma Bojana je zmaj, ona nije navikla da odmara, evo porodila se početkom godine, a oni već punom parom rade na Bajloniju na tezgi. Njoj kao da ništa ne pada teško. Srećom je tu baka Goca koja im čuva decu kod kuće, dok su oni na pijaci. Sve im se lepo namestilo, od prodaje pilića mogu da žive dobro i to im je sada i osnovni izvor prihoda - poručio je izvor.

Mirko Šijan, Goca Božinovska, Bojana Rodić
foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

Šijan je jednom prilkom za Kurir progovorio i otkrio sve o porodičnom poslu.

Uvek sam za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću uvek pomagati, ali zvanično nisam zaposlen u firmi moje supruge i njenih roditelja. Nisam se razumeo u piletinu, tek kad sam krenuo da se zabavljam s Bojanom, počeo sam da je jedem i sad mogu tačno da provalim kada je domaća prava piletina, a kada je kupovna u pitanju. Onima koji javljaju takve priče mogu da poručim da ne brinu jer, hvala bogu, imamo svega. Moj tast i tašta su toliko vredni i radni da je to neverovatno. Ja takve ljude, verujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, a naravno, šta god treba, tu sam - poručio je Mirko za Kurir.

kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:03

Mirko Šijan slavi rođenje sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track