NOVI SKANDAL HRVATSKIH MEDIJA! Sraman izveštaj o manijaku iz Arene: Prijovićka je NAŠA pevačica na PRIVREMENOM RADU u Srbiji
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

HAOS

NOVI SKANDAL HRVATSKIH MEDIJA! Sraman izveštaj o manijaku iz Arene: Prijovićka je NAŠA pevačica na PRIVREMENOM RADU u Srbiji

Stars -

Aleksandra Prijović doživela je pravu dramu u bekstejdžu zagrebačke Arene, kada se na poslednjem, petom koncertu našla na meti manijaka!

Aleksandra Prijović
foto: Shahid Mehmod / Panthermedia / Profimedia, Petar Aleksić

Međutim, hrvatski "Večernji list" u tekstu s naslovom: "Neugodan incident obilježio je koncert hrvatske pjevačice iz Bijelog Samostana, Aleksandre Prijović", u kome piše o ovom incidentu, našu Priju nazivaju "hrvatskom pevačicom na privremenom radu u Srbiji".

- Neprijatan incident obeležio je poslednji koncert hrvatske pevačice iz Belog Samostana (Manastira) Aleksandre Prijović. Prija, koja se nalazi na privremenom radu u Srbiji, održala je u svojoj otadžbini, svojoj rodnoj zemlji Hrvatskoj, pet uzastopnih koncerata koje su posećivali i stari i mladi i nikome do večeras nije pala dlaka s glave - pišu hrvatski novinari u članku.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen

Kako smo već pisali, na petom zagrebačkom koncertu, muškarac sa inicijalima G.G. R. (65) uspeo je da zaobiđe nekoliko prstenova obezbeđenja u areni i da dođe do same pevačice, koju je hteo da poljubi na silu. Na svu sreću, u tome nije uspeo, a on je uz upotrebu fizičke sile izbačen napolje iz dvorane, a policija je tada postupila po dužnosti i zakonu.

Kurir.rs/Večernji list

Bonus video:

00:09

Aleksandra Prijović se rasplakala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja