"MISLIM DA JE VREME ZA PAUZU" Ceca najavila kraj jedne ere, evo kad se POVLAČI
Foto: Damir Dervišagić

šok

"MISLIM DA JE VREME ZA PAUZU" Ceca najavila kraj jedne ere, evo kad se POVLAČI

Stars -

Čuvena pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je, za doček Nove godine, pevala na Zlatiboru, dok večeras, za reprizu, peva na drugoj planini, Kopaoniku.

Ponosna je na sve uspešne koncerte i nastupe koje je imala u prethodnih godinu dana, ali ističe da joj je potreban odmor.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/paparacolov

- Jao, jeste! Naradila sam se prethodne godine i stvarno sam dala 120%, znači preko 100% svojih mogućnosti. Potrudila sam se da svuda gde nastupam nakon silaska sa scene ostavim publiku u euforiji, da jedva čekaju ponovo da dođu na neki drugi nastup. Mislim da je sada vreme za neku koncertnu pauzu - istakla je Ceca.

- Imamo u februaru nastup, nekih mesec dana pauze, ali ću se tih mesec dana posvetiti albumu i da sa Futom uhvatimo taj neki ritam... Već smo se dogovorili, preradićemo neke moje stare pesme koje su on i Marina radili, da ih prepevam u novom aranžmanu. Krenuli smo sa Majom i sa duetom "Ne računaj na mene". Mislim da će to biti super stvar, jer mi je na tim pesmama dečja boja glasa i sada bih volela da to snimim sa ovom bojom i da dam neki drugi pečat - navela je ona, pa istakla da je numeru sa Berovićevom snimila tek nedavno jer je htela da odmori glasne žice.

Ceca Ražnatović
foto: Printscreen Pink Tv

- Naš dogovor da to uradimo je bio još od prošlog proleća, pa je leto bilo prebukirano, a za to mi je trebalo da odmorim glasnice i da to uradimo kako treba. I zato ćemo sada u januaru, februaru... Proleće će biti zaista radno i što se tiče novog albuma i što se tiče tih novih prepevavanja starih pesama - zaključila je Ceca.

Kurir / Preneo: Lazar Stanušić / Telegraf

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja