BRAT VUKA MOBA DOŽIVEO NEZGODU NA CERAKU! Vasilije udario u znak koji je razbio lokal i povredio čoveka! OGLASIO SE PEVAČ
Foto: Zorana Jevtić

NEsrećni slučaj

BRAT VUKA MOBA DOŽIVEO NEZGODU NA CERAKU! Vasilije udario u znak koji je razbio lokal i povredio čoveka! OGLASIO SE PEVAČ

Stars -

Rođeni brat Vukadina Gojkovića u javnosti poznatijeg kao Vuka Moba Vasilije, doživeo je sinoć nezgodu kada je kolima udario u znak koji je stajao na putu. Incident se dogodio na Ceraku.

Vuk Mob
foto: Kurir Televizija

Polomljeno staklo, srča po lokalu, uznemireni ljudi. To se vidi na fotografijama iz kafića na Ceraku, u koji je sinoć uleteo saobraćajni znak, polomio izlog i inventar.

Vuk Mob
foto: Sonja Spasić

- Mlađi momak upravo pokupio znak sa ulice koji je bio stavljen na rupu koji je označavao da je tu rupa. Prošao je velikom brzinom pri udaranju znaka znak je udario u parkiran auto i odleteo u kafic. Polomljeno pola kafića. U pitanju je Boa Vista kafić na Ceraku. Tri osobe su povređene od kojih su 2 maloletne - dečak i devojčica", navedeno je u postu na Instagram stranici "Moj Beograd".

Vuk Mob
foto: Zorana Jevtić

Ovim povodom kontaktirali smo muzičara koji je detaljno objasnio šta se desilo:

- Bio je mali znak na ulici koji je postavljen. Dva sata pre nego što je prošao moj brat već je bio sudar. On je udario u taj znak, a lokal se nalazi na pet metara od tog znaka. Taj znak je odleteo udario u staklo i nažalost poseklo čoveka koji je bio tu. Deca nisu povređena kao što sam video da je neko na mrežama objavio. To je laž. I dok sam ja bio na licu mesta motorista koji je prolazio je udario na istom tom mestu i povredio se. Dakle, taj deo puta je nepropisno neobeležen. Moj brat je u stresu zbog svega i ne želim da se iznose neistine. Jako mi je žao zbog toga što je čovek povređen. Moj brat je dete istraumirao se, jako mu je loše - rekao je vidno uznemireno muzičar.

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track