EKSKLUZIVNO! SEĆATE SE ŠEFICE PODZEMLJA? Posle 10 godina naša pevačica u javnosti! ŠOK u emisiji - povukla se zbog POROKA (FOTO)
Foto: Kurir

nije sve tako crno

EKSKLUZIVNO! SEĆATE SE ŠEFICE PODZEMLJA? Posle 10 godina naša pevačica u javnosti! ŠOK u emisiji - povukla se zbog POROKA (FOTO)

Stars -

Ekskluzivno, prvi put nakon deset godina medijske ilegale Dunja Ilić u emisiji "Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, govori o svim detaljima u svom životu.

Dunja Ilić
foto: Zorana Jevtić

Od kada se pojavila sa 15 godina na muzičkoj sceni intrigirala je javnost svojim stvaralaštvom, pojavom ali i privatnim životom. Zbog poroka, raznih životnih borbi i situacija povukla se sa muzičke scene, a fanovi nikada nisu uspeli da se pomire sa tim.

Dunja Ilić
foto: Zorana Jevtić

Tokom decenije pauze preživela je mnogo toga, od borbe sa alkoholom, smrti najvoljenijih, burnog ljubavnog života. Promenila je veru, ime, ali i mnoge gradove i države, a onda je odlučila da se vrati. Sve o turbulentnom životu Dunja otkriva za Kurir i staje na put svim nagađanjima.

Dunja Ilić
foto: Kurir

Predstavili smo je na samom početku kao Dunju Ilić, a emisiju odjavili kao potpuno drugu osobu pod drugim imenom i prezimenom kako će se i predstaviti publici u novim projektima.

Dunja Ilić
foto: Kurir

Sve o čemu je dugo ćutala, pogledajte u sredu u 20 časova u emisiji koja vam menja pogled na svet "Nije sve tako crno", samo na jutjub kanalu Kurira.

00:32

Dunja Ilić ekskluzivno u Nije sve tako crno

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Bonus video:

07:00

20240209-STARS-EP241

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track