OVO SU POSLEDNJE REČI DUNJINOG OCA PRE SAMOUBISTVA: Optužena da je kriva za njegovu smrt, a sada otkriva bolnu ISTINU...
Foto: Kurir

nije sve tako crno

OVO SU POSLEDNJE REČI DUNJINOG OCA PRE SAMOUBISTVA: Optužena da je kriva za njegovu smrt, a sada otkriva bolnu ISTINU...

Stars -

Ekskluzivno, prvi put nakon deset godina medijske ilegale Dunja Ilić u emisiji "Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, govori o svim detaljima u svom životu.

Dunja Ilić
foto: Zorana Jevtić

Tokom decenije pauze preživela je mnogo toga, od borbe sa alkoholom, smrti najvoljenijih, burnog ljubavnog života. Promenila je veru, ime, ali i mnoge gradove i države, a onda je odlučila da se vrati. Sve o turbulentnom životu Dunja otkriva za Kurir i staje na put svim nagađanjima.

Dunja Ilić
foto: Zorana Jevtić

Odnos sa ocem koji je bio milioner od samog početka njene karijere bio je fokus interesovanja javnosti, te se spekulisalo mnogo toga. Pevačica, koju poznajemo kao Dunju Ilić, a sada se predstavlja kao Ajla Begović, otkrila je istinu o odnosu sa roditeljima.

Dunja Ilić
foto: Kurir

- Ja sam imala prilično nesrećno detinjstvo. To jeste negde istina kako sam i pričala. Ne zato što sam ja imala loše roditelje... Dosta se to izvodi iz konteksta da sam ja maltene negde rekla da me roditelji nisu voleli ili tako nešto. To je uopšte ni istina. Mene su roditelji jako voleli. Otac mi je, nažalost, više nije među živima - govorila je Ajla i dodala:

Dunja Ilić
foto: Zorana Jevtić

- Pa, kada sam bila mala, kažem, nismo mogli da budemo toliko bliski zbog tih njegovih poslovnih obaveza. Poslovno, on jeste imao tu nezdravu vezu, ja sam to spomenula. Ne krivim ni tu osobu koja je bila s njim u vezi, niti njega, prosto odnos je bio nezdrav. Kad se ta veza završila, kad sam ja već negde imala 18 godina, mi smo onako baš postali drugari. Bukvalno drugari. Bili smo jako bliski i tako je ostalo do njegove smrti. Tako smo funkcionisali. Ja sam bukvalno s mojim ocem pričala sve. Nismo imali nikakvih tajni, nisam imala nikakvu barijeru, to mi je otac, nije postojalo ništa što ću sakriti. Prosto imali smo vrlo otvoren jedan odnos. Mislim da je to bio zdrav odnos na kraju krajeva.

Dunja Ilić
foto: Kurir

Ajla je otkrila i da li je njen otac zaista oduzeo sebi život zbog njenog lajva u kome je najavila da će presuditi sebi.

- Ne, nije izvršio samoubistvo zbog mog lajva ili mene. Generalno je tih 10 dana bila ogromna tenzija zato što su meni obećavani italijanski papiri, meni je bilo vrlo bitno da ostanem u Italiji. Obećavano mi je, to se stalno pomeralo. Ne znam zašto je moj otac krivio sebe zato što ja ne mogu da dobijem to što želim. Bila sam jako besna tih dana jer sam shvatila da od toga nema ništa i nešto sam mu vikala na telefon, na kraju i spustila slušalicu. Meni je nakon toga stigla poruka, poruka koju sam ja objavila na Instagramu sa sve njegovim brojem koji je imao ceo grad. "Ti si izvrsna, žao mi je što ne mogu da ti pružim više." Ne razumem zašto je sebe krivio, pružio mi je dovoljno i više nego dovoljno. Uplašila sam se i zapretila da ću svašta da uradim ako mu nešto padne napamet. Tada sam prvi put to veče nakon tri godine popila alkohol, uzela sam vinio i to preko blokatora što je napravilo novu psihotičnu epizodu. Neke stvari sa tog lajva jesu tačne, s tim što su vrlo preuveličane i izgovorene u tom psihotičnom stanju... Ali samoubistvo se desilo pre tog lajva, tako da apsolutno nemam nikakvu odgovornost za to.

Kompletan intervju pogledajte na jutjub kanalu Kurira.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

SOS telefon za pomoć SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

00:32

Dunja Ilić ekskluzivno u Nije sve tako crno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track