"SA 10 € SAM PREŽIVLJAVALA NEDELJU DANA" Slađa otkrila sve o odnosu sa Đoletom: Neizmerna želja je bila da dokažem bivšem mužu...
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

"SA 10 € SAM PREŽIVLJAVALA NEDELJU DANA" Slađa otkrila sve o odnosu sa Đoletom: Neizmerna želja je bila da dokažem bivšem mužu...

Stars -

Slađana Delibašić decenijama nosi titulu jedne od najzgodnijih pevačica naših prostora, a njen privatan život i odnos sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem ne prestaje da intrigira javnost.

Slađana Delibašić, Slađa Delibašić
foto: Nemanja Nikolić

Slađa priznaje da je ljubavni odnosi više ne zanimaju, te da sada uživa u porodici i da je ispunjavaju druge stvari.

- Momci me ne interesuju, nikad više neću imati vezu. Drčna sam i bezobrazna prema muškarcima. Ne dam im da mi prilaze. Imam jednog druga, s njim odem na klopu i ispričamo se. To je jedini muškarac kog viđam. Ja sam s mojom decom i kada imam nekoga. Meni su moja deca na prvom mestu - rekla je Slađa svojevremenom pa se osvrnula na odnos s bivšim suprugom Đoletom Đoganijem i njegovom ženom Vesnom.

Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: Kurir Televizija

- Mi smo sada u okej odnosima. Ne viđamo se stalno. Kad treba, deca odu s njim na ručak. Vesna je isto super. Ima žena koje me osuđuju kako mogu da budem dobra s Vesnom. Nemam više emocija. Oni imaju decu. Ja sam imala dve-tri duge veze, ali nisam poželela decu. Božja volja je jača nego naša.

Pevačica je na kraju naglasila da je Đoletu zahvalna jer je zbog njega postala samostalna i uspešna žena.

- Moj najveći pokretač bila je neizmerna želja da dokažem bivšem mužu Ðoletu da mogu sama - iskrena je bila pevačica.

Slađana Delibašić, Zvezdan Slavnić
foto: Ata images

Mogu da preživim nedelju dana sa 10 evra

Slađa ne krije da se tokom godina suočila sa brojnim izazovima, te da je bilo trenutaka kada nije imala novca.

- Bilo je u mojoj karijeri mnogo uspona i padova, momenata kada sam sa 10 evra morala da preživim nedelju dana. Sve je to život i to me je ojačalo - rekla je ona svojevremeno za "Republiku".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

08:28

STARS EP 265

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track