EVO KO ŽIVI U STANU GDE JE UBIJENA KSENIJA PAJČIN: Šuška se da je poznata POLICIJI i da je pokrala poznatu pevača i voditeljku
Foto: Marina Lopičić

EVO KO ŽIVI U STANU GDE JE UBIJENA KSENIJA PAJČIN: Šuška se da je poznata POLICIJI i da je pokrala poznatu pevača i voditeljku

Stars -

Ksenija Pajčin tragično je nastradala pre 14 godina kada je njen dečko Filip Kapisoda ubio nju pa sebe u stanu na Voždovcu u kom su živeli zajedno.

Nakon toga stan je dugo vremena stajao prazan, a onda kako su mediji ranije pisali živeli su studenti, a sada kako bivša voditeljka tvrdi živi devojka koja je inače prevarantkinja.

Ksenija Pajčin
foto: Marina Lopičić, Kurir

Olja Crnogorac na svom profilu podelila je sa pratiocima nemili događaj koji joj se nedavno desio kada je prevarena od strane organizatorke za putovanja, a nakon što se raspitivala o njoj saznala je da je devojka prevarila i poznatog pevača, ali i da živi u stanu gde je živela pokojna Ksenija Pajčin.

- Ona je radila u jednoj agenciji gde je prevarila poznatog pevača kog je poslala na Sajšele sa ženom i decom 15 dana, a onda je pokupila pare i nestala i nakon toga je dobila otkaz. Saznala sam i da je odavno dobro poznata policiji. Ja kao detektiv saznala sam i da živi u stanu pokojne Ksenije Pajčin, i da su joj navodno pare ukrali u autobusu, međutim kamere su pokazale drugačije. - rekla je Olja u videu koji kruži društvenim mrežama.

Podsetimo, beživotna tela Ksenije i Filipa pronašla je njena majka u stanu koji se nalazi na Voždovcu.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

kurir.rs

Bonus video:

00:30

Ksenija Pajčin 1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja