"PRIČAMO NA NAŠEM JEZIKU, NIKO NAS NE RAZUME" Izvorinka i Goca Stojićević o dugogodišnjem prijateljstvu: Nikada se nismo posvađale
Foto: Printscreen/Pink

"PRIČAMO NA NAŠEM JEZIKU, NIKO NAS NE RAZUME" Izvorinka i Goca Stojićević o dugogodišnjem prijateljstvu: Nikada se nismo posvađale

Stars -

Izvorinka Milošević otvorila je dušu i progovorila nakon uspešnog nastupa u jednoj beogradskoj kafani u kojoj je nastupala i Goca Stojićević.

Izvorinka Milošević
foto: Printscreen/Pink

Izvorinka je na početku se potsetila vremena kada je muzika bila cenjenja, kvalitetnija, kada su se organizovale velike turneje, te otkrila kako i zašto je ostala dosledna svom muzičkom stilu, melosu istočne Srbije.

- Na samom početku karijere oformili smo jednu grupu Slađana Milošević, Mikan Obradović i ja, koja se zvala ''Mikan i rođaci''. Tri totalno različite perone. Slađana rok pevačica, on etno muzikolog i ja kao početnik koji je pevao pesme Istočne Srbije. Posle se desio život i svako je otišao na svoju stranu. Ja sam se tada opredelila za Istočnu Srbiju. Divni počeci i lepa sećanja, ali se opet vraćam na početak... Ako si uporan, imaćeš dobre ljude oko sebe, znaš da pevaš, eto te folmure, tako je bilo nekada. Sada je za sve potreban novac. Sve mora da se plati, nije lako. Moraš platiti sve, autore, reklamu, studio... Drugačija su autorska prava. Naši počeci su bili u mnogo srećnijim vremenima - rekla je Izvorinka pa se osvrnula na sina koji nije krenuo roditeljskim stopama.

Izvorinka Milošević
foto: Printscreen/Pink

- Mislila sma da će on nastaviti lozu Miše Blama, njegovog oca... međutim on nije želeo da se bavi muzikom. Ne žali za time... to je njegova odluka, bavi se IT tehnologijom, rekla je Izvorinka.

Izvorinka Milošević
foto: Printscreen/Pink

Razgovoru se pridružila i Goca Stoićević koja je rekla da prijateljstvo sa Izvorinkom traji već decenijama.

- Od kad znam za sebe, znam i nju. Mi možemo jednoj drugoj da kažemo šta god i samo mi to možemo da razumemo. Nikada se nismo posvađale. Interesantno je da pričamo na našem jeziku "Nidišu"... To je naš interni jezik koji niko ne razume - rekla je Goca i demonstrirala sa Izvorinkom.

Izvorinka Milošević
foto: Printscreen/Pink

Goca je takođe progovorila o svojim vanvremenskim hitovima:

- Pesmama sam se ponosila. One nisu u tom trenutku bile hitovi... Nisu nagoveštavale euforiju, da će biti prihvaćene, ali polako su se one izdvajale i postajale hitovi. Nisam ni slutila da ću posle 20, 30, 40 godina da budem tako zapamćena i priznata. U svakom slučaju mi je drago - dodala je ona u "Premijera Vikend Specijalu".

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:53

BUDI STARLETA, SAMO ŠTO DALJE OD MENE! Izvorinka Milošević brutalno iskrena: Ne možeš biti i PEVAČICA I PRODAVAČICA LJUBAVI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track