"BEZOBRAZNA VODITELJKA, OLOŠ I KOMPLEKSAŠ" Maja Nikolić napustila emisiju, pa izvređala Sanju Marinković: Njena izjava je sramna!
Foto: Nikola Anđić, Damir Dervišagić

svađa koja se pamti

"BEZOBRAZNA VODITELJKA, OLOŠ I KOMPLEKSAŠ" Maja Nikolić napustila emisiju, pa izvređala Sanju Marinković: Njena izjava je sramna!

Stars -

Sanja Marinković u nekoliko navrata je imala sukobe sa svojim gostima, a jedan od najzapamćenijih je sa Majom Nikolić koja je napustila emisiju "Magazin in".

Sanja Marinković
foto: Printscreen YT

Naime, tokom emisije, Maja je pomenula starletu Staniju Dobrojević, na šta joj je voditeljka rekla da ne spominje osobe koje nisu u studiju.

Nedugo zatim, Sanja je pomenula promiskuitetne fotografije Dare Bubamare, a Maja je iskoristila priliku da skrene pažnju voditeljki da je sada ona ta koja pominje ljude koji nisu gosti emisije.

- Sanja, pošto si mi se tako obratila, nemoj me više zvati ni za jednu emisiju - rekla je Maja nakon kratke raspave.

- Ako hoćeš da poštuješ emisiju, da budeš gost, budi. Ako nećeš, nemoj - odgovorila joj je Sanja.

Pevačica je napustila emisiju i izašla iz studija, a kako je istakla, više ne želi da gostuje kod Sanje.

Maja Nikolić
foto: Kurir televizija

- Mene je Sanja Marinković uvredila kada sam gostovala kod nje u emisiji 2015 godine, odmah nakon emisije ja sam za nju rekla sve što sam imala. Ona sve goste u emisiji, a pretežno žene vređa. Njena izjava da se zahvaljuje ženama što se prave manje glupe nego što jesu je sramna. Ja sam izjavila da je ona retko glupa, bezobrazna voditeljka koja je uz to i ološ i kompleksaš. Stojim i danas pri toj izjavi. Ona iseče delove iz emisije i na kraju ispadne da sam ja rekla ono što nisam rekla. Prosto tako iseče da bi neko ispao glup - rekla je Maja nedavno za Hajp.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja