JOVANA JEREMIĆ OBJAVILA FOTKU S DRAGANOM I NJEGOVIM SINOVIMA, A ONDA OTVORILA DUŠU: Počeli smo da ličimo...
Foto: Printscreen

OPA

JOVANA JEREMIĆ OBJAVILA FOTKU S DRAGANOM I NJEGOVIM SINOVIMA, A ONDA OTVORILA DUŠU: Počeli smo da ličimo...

Stars -

Jovana Jeremić već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa starijim biznismenom Draganom Stankovićem, koji ima dvojicu sinova iz prethodnog braka, koji obožavaju voditeljku.

Njih dvoje su, kako su naveli stvorili idealnu porodicu za sebe i uživaju svi zajedno, a ona je sada objavila sliku sa Draganovim sinovima i posvetila im status.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Kako je navela, jako je zahvalna što baš njih dvojicu, Draganovih sinova ima pored sebe.

- Da mi je neko rekao da će moja životna priča imati ovakve ljude u svojoj fabuli, ne bih verovala. Moja porodica. Fali još Lea, ali ona je kod bakice Olge. Elem, ne može jedna majka sve da rodi, ali Bog može ljude sa istom dušom da spoji i veže. Kada volite osobu sa kojom ste, onda volite sve što je njegovo i sve što on jeste i predstavlja -napisala je i dodala

Mihajlo i Miloš, moje velike podrške, moja dva iskrena i velika prijatelja. Hvala ti Dragane na svemu što si uneo u moj žviot. Lekovito je. Volim te ljubavi. PS. Počeli smo da ličimo jedno na drugo. Tvoja ljubav, kraljica tvog srce i tvoja lavica - napisala je Jeremićeva.

Inače, Jovana sa biznismenom Draganom Stankovićem navodno, gradi kuću daleko od beogradskog asfalta.

Stanković je već kupio plac, a nekretnina čiji su radovi još uvek u toku, nosiće ime "Vila Jovana".

- Dobijam svoju vilu, gradim je zajedno sa Draganom. To će biti naša oaza mira u kojoj ću imati sve ono što je neophodno da bih bila srećna. Uređenje ekstrerijera i enterijera je prepušteno meni i presrećna sam. Doživela sam to da mi muškarac izgradi kuću i nazove je mojim imenom - rekla je Jovana Jeremić nedavno za medije, a danas se snimala iz nove vile.

Kurir / Telegraf / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

00:45

Ana Nikolić i Jovana Jeremić zajedno u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track