KANJE VEST LJUT NA JK! Više nije njen drug, blokirao je na Instagramu! A progovorila o ćerkama
Foto: ATAImages

KANJE VEST LJUT NA JK! Više nije njen drug, blokirao je na Instagramu! A progovorila o ćerkama

Stars -

Jelena Karleuša voreno je pričala o porodici, skandalu sa nagim fotografijama, ali i američkom reperu, s kojim je planirala saradnju.

Hoćete li ići na otvaranje butika Kim Kardašijan u Beogradu?

- Ne znam da li stvarno dolazi u Beograd, ali sam fan njenog brenda, tako da ću ići. Poslaću joj poruku.

Kim Kardašijan
foto: Jeffrey Meyer/MPI / Capital pictures / Profimedia, Shutterstock

Kako će Kanje reagovati kada vidi Kim i vas zajedno?

- Otkriću vam jednu ekskluzivu. Kada sam se pojavila na "Vetements" reviji u Parizu, Kanje se veoma naljutio na mene, ne znam zbog čega i blokirao me je na Instagramu! Pozvala sam ga da dođe, ali je imao neki problem. Otad mi više nije drug.

Kanje Vest, Bjanka Censori, Bjanka Ćensori
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ministar Goran Vesić je rekao da bi voleo da vas vidi kao političkog novinara. Koga biste prvog intervjuisali?

- Imam veliko divljenje i poštovanje prema njemu. On je političar svetskog ranga i vrlo moderno shvata politiku. On me najviše inspiriše i navaljuje da budem voditeljka. Prvi gost bi mi bio on, a zatim predsednik.

Pokrenuli ste peticiju "Zakuni se u zakon". Mislite li da će nelegalno objavljivanje intimnih snimaka postati krivično delo?

- Mogu da budem ambasador čitave te problematike jer sam na svojoj koži osetila sav užas i horor toga. Bilo kakva osvetnička fotografija, snimak ili ponižavanje žene treba da se toleriše kao krivično delo. Ne postoji jači i bolniji udarac za ženu od toga, pogotovu ako je majka, a naročito ako je javna ličnost. To je bio jedan od najvećih udaraca u mom životu koji sam jedva preživela.

Kakve su tvoje ćerke i kakva si ti kao majka?

- Izgleda da to ide kontra, kada su roditelji blagi i povučeni, deca su agresivnija, a kada je majka dominantnija, deca su blaga. Moje ćerke su izuzetno nežne, povučene, lepo vaspitane, skromne... One su prave devojčice, tinejdžerke, koje su moj veliki ponos i najveći uspeh. Kako dete vaspitate, takvo vam bude. Evo vam primer, ja nikada nisam ni kafu popila, ni cigaretu zapalila, da ne pričam o nekim drogama, ali mi majka to nikada nije branila. Sve dolazi iz kuće.

Jelena Karleuša
foto: ATAImages

Kako ih osnažujete?

- Biti ćerka Jelene Karleuše nije nimalo lako! Dovoljno je da odete na Tik tok profil moje Nike i vidite silne bizarne uvrede, a ona zna da ne sme nikoga da uvredi. Moje ćerke vežbaju izdržljivost loših komentara, loših ljudi dugi niz godina. Kada je bila ona situacija vezana za zakon o kojem smo pričali, ja sam decu ispisala iz škole jer su bile pod velikim pritiskom. Sa jedne strane, jako mi je žao zbog toga, a sa druge strane, nemam način da ih zaštitim sem da im svojim primerom pokažem i da kažem im da moraju da budu borci kroz život jer je život težak.

kurir.rs/informer/preneo I.L.

Bonus video:

05:57

Jelena Karleuša pred koncert u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track