POZNAJE CEO PEVAČEV TIM! Ovako Dženana Lončarevića posle nastupa dočekuje ljubavnica s kojom živi već 15 godina u Beogradu
Foto: Printscreen/Paparazzo lov

POZNAJE CEO PEVAČEV TIM! Ovako Dženana Lončarevića posle nastupa dočekuje ljubavnica s kojom živi već 15 godina u Beogradu

Stars -

Pevač Dženan Lončarević već 15 godina živi sa drugom ženom, a kako je njegova supruga Samira Lončarevića otkrila, čula je da sa njom ima i sina.

Njih dvoje već godinama žive zajedno u Beogradu, a ona ga, kako se može videti sačekuje posle nastupa.

Kamere su ih pre pet godina usnimile zajedno kako ga je prisno dočekala ispred zgrade nakon što se vratio kući posle burnog vikenda. U javnosti tada nisu bili previše prisni, jer su se skrivali, međutim, po snimku se može zaključiti da nju poznaje čak i čitav tim Lončarevića.

Kada se snimak pojavio u javnosit, Dženan je tada uspeo da ubedi suprugu da je reč o njegovoj saradnici.

Dženan Lončarević
foto: Printscreen/Paparazzo lov

Podsetimo, Dženan Lončarević razvodi se od supruge Samire sa kojom ima dvoje dece, nakon 25 godina braka. Naime, Dženan i Samira nisu se javno eksponirali, pa je ona za mnoge godinama bila prava misterija.

Dženan Lončarević
foto: Printscreen/Paparazzo lov

Ipak, vest o razvodu sa suprugom, iznenadila je mnoge.

- Dženan i Samira su otpočeli vezu dok on još nije bio poznat. U Prijepolju su znali za njega. jer je svirao po lokalnim kafićima i klubovima, a onda se 2006. godine godine sve okrenulo. Zajedno su odlučili da ona ostane u Prijepolju, dok je on zbog poslovnih obaveza živeo na relaciji Prijepolje-Beograd. Vremenom je jaz između njih bio sve veći - ispričao je izvor.

kurir.rs/telegraf/preneo I.L.

Bonus video:

00:04

Ovde je rođen Dženan Lončarević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track