DOSTA SE PRIČALO O ODNOSU DŽEJLE I MARIJE ŠERIFOVIĆ, A PEVAČICA SADA KONAČNO PROGOVORILA! Iznenadila sve odgovorom o malom Mariu
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

OTKRILA

DOSTA SE PRIČALO O ODNOSU DŽEJLE I MARIJE ŠERIFOVIĆ, A PEVAČICA SADA KONAČNO PROGOVORILA! Iznenadila sve odgovorom o malom Mariu

Stars -

Marija Šerifović nedavno se je dobila sina Maria, a pevačica Džejla Ramović sada je otkrila da li je posetila nekadašnju mentorku i da li je videla njenog naslednika.

O odnosu Marije i Džejle se nakon završetka Zvezda Granda mnogo spekulisalo, pa je javnost često nagađala o tome da li je mlada pevačica bila kod starije koleginice, na šta je konačno ona odgovorila.

Marija Šerifović, Džejla Ramović
foto: Printscreen/Instagram

- Sa Marijom sam u super odnosima, čujemo se i danas - rekla je Džejla u podkastu „Oslobođenje“ i dodala:

- Nisam još videla dete, nisam stigla da odem.

Marija Šerifović
foto: Printscreen

Podsetimo, Džejla je nedavno govorila o takmičenju „Zvezde Granda“ i priznala da joj je taj period bio posebno naporan.

Džejla Ramović
foto: Printscreen/Instagram

-Bilo je takvih problema. Uvek smo morali da se vraćamo jer sam ja išla u školu, a roditelji na posao. Sećam se da smo dolazili premoreni, dođemo u 6 ujutru, a ja u 8 budem u školskoj klupi. Bilo je mučno, ali su mi u školi gledali kroz prste (smeh)- ispričala je u razgovoru za Grand i dodala:

-Uglavnom su mi ta putovanja teško padala, ti dolasci i odlasci. Mi smo jednom u dve nedelje dolazili na snimanja, to je baš bilo intenzivno, ali sve se to isplatilo. Kad vratim vreme teško mi je da se uopšte setim tih nekih mana- priznala je Ramovićeva.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

07:04

STARS EP 291

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track