VENDI PRIZNALA: Najjačim otrovom trujem kučiće!

Monstruozno

VENDI PRIZNALA: Najjačim otrovom trujem kučiće!

Stars -
Kupim ja onaj najjači otrov i zavijem ga u pljeskavicu, oni ništa. Onda sakupim ekipu lovaca, kučića nigde, pričala je pevačica
1 / 5

Vesna Vukelić Vendi je otvoreno ukućanima govorila o tome kako je trovala pse lutalice po svom naselju i sve to je pričala dok je išao uživo prenos iz kuće u Košutnjaku.Vendi je ukućanima u dvorištu ispričala kako je imala problema sa psima lutalicama, koji su noću zavijali kao kojoti na mesečini i napadali ljude.

"Grozni su, ne može da se spava od njih. Ko god dođe u goste moramo da ih puškama branimo. Meni je pukao film i krenem u obračun sa kučićima. Odem na VMA i tražim najjači otrov", pričala je Vendi. "Zavijem ga u pljeskavicu, u najfinije meso. Nisu hteli da onjuše te pljeskavice. Mama mi je predložila da stavim jastuče puno zihernadli. Preče su mi ljudi od njih", uživila se Vendi u priču.

Top je pokušao da je upozori: "Nemoj o tome, to je zlostavljanje životinja". "Ako ko voli kučiće, onda sam ja, ali volim više ljude", zaključila je Vendi.

"Sakupim ekipu lovaca, kučića nigde. Jedan taman da repetira, kad pojavljuje jedan tip, koji je policajac, i kaže da je to zabranjeno. Ma, šta sve nismo radili, a šinteri neće da dođu", pričala je Vendi.

Tek kada ih je nazvala i rekla im da je u njihom naselju pokolj, a oni došli su sa "mrežicom za leptire".

http://www.youtube.com/watch?v=0HKh9LeG9Q0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track