GENI SU ČUDO: Brenin rođak u drugom krugu Zvezda Granda!
Foto: Kurir štampano

Još nije upoznao slavnog člana familije

GENI SU ČUDO: Brenin rođak u drugom krugu Zvezda Granda!

Stars -
Semir Jahić iz Srebrenika, koji živi u Nemačkoj, samo iz priče svojih roditelja zna da je u rodbinskim vezama s pevačicom

U „Zvezdama Granda“ ove sezone takmiči se i Brenin rođak Semir Jahić, koji je oduševio žiri svojom interpretacijom pesme Šabana Šaulića „Dođi da ostarimo zajedno“, pa se plasirao u drugo kolo.Lepa Brena pozdravila je njegov nastup ustajanjem sa stolice i dugim aplauzom. Međutim, iako potvrđuje naša saznanja da je s pevačicom u srodstvu, ovaj takmičar iz Srebrenika, inače monter bicikala koji živi i radi u Nemačkoj, kaže da još nije imao priliku da se upozna s vlasnicom „Granda“.

Aplaudirala rođaku... Lepa Brena i Semir Jahić
Aplaudirala rođaku... Lepa Brena i Semir Jahić

Želi duet s rođakom- Saša Popović me je takođe pitao da li sam rođak Lepe Brene. Po priči roditelja, familija smo. Neka malo dalja. Brenu nisam upoznao, a na snimanju nije bilo prilike da joj priđem - kaže Semir za Kurir.Jahiću je želja da tokom sledeće posete Beogradu konačno upozna svoju slavnu rođaku i da sazna da li mu je tetka, sestra ili možda čak i baka.- Moj deda Mehmedalija bio je blizak s njenim ocem Abidom. Posećivali su se i družili. Naravno da bih voleo da nešto snimim s Brenom, ali mi je želja da se prvo rukujemo i upoznamo - iskren je mladi pevač.Semir i dalje nije svestan šta mu se događa, a razmišlja da napusti posao zbog muzičke karijere.- Morao sam da otvorim dva dodatna profila na Fejsu. Porodica i ja smo u šoku. Trenutno živim u Nemačkoj. Radim kao monter bicikala u jednoj fabrici. Posao ću lako napustiti ako prođem dalje i u sledećem krugu. Najviše volim muziku i odluka mi neće pasti teško - smatra Jahić.Uzor Šaban ŠaulićNa kraju razgovora Semir otkriva da mu je uzor predsednik žirija Šaban Šaulić.- Veliki sam tremaroš i drago mi je što se to nije osetilo u mom pevanju. Idol mi je Šaban. Njegove pesme uporedio bih s Pikasovim slikama jer je svaka remek-delo - zaključuje Brenin rođak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track