BRENIN SIN U BENTLIJU: Ribe se lože na mene jer vozim skupa kola!
Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

Viktor Živojinović se provozao kabrioletom

BRENIN SIN U BENTLIJU: Ribe se lože na mene jer vozim skupa kola!

Stars -

Brenin i Bobin sin postao meta sponzoruša koje padaju na muškarce u besnim četvorotočkašima

Otkad je postao punoletan, Viktor Živojinović ne izlazi iz kola. Besnih, naravno. Paparaco Kurir Starsa nedavno je uhvatio sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića kako se vozika „bentlijem“, jednim od omiljenih automobila iz njihovog velikog voznog parka. Viktor je iskoristio lep, sunčan dan za obilazak grada u kabrioletu, a primetili smo i da je postao mamac za devojke koje vole muškarce u besnom automobilu. Bar su one tako komentarisale kad je projurio pored njih.

A šta o tome kaže najmlađi član porodice Živojinović?- Ribe se lože na mene zbog kola, ali hoću da ih obavestim da ja ne volim sponzoruše. One me uopšte ne zanimaju. Mogu da se družim s njima, ali ne i da se muvam. Ranije su se devojke „primale“ što sam Brenin i Bobin sin, ne znam samo šta imaju one od toga - kaže Viktor u šali, a zatim ozbiljnim tonom dodaje:

- Dobre automobile prvenstveno volim zbog sebe. Često idem na putovanja i veoma mi je bitno da imam udoban i komforan auto. Što se tiče ovog „bentlija“, nisam ga dobio od roditelja, već je to porodičan auto i svi ga vozimo, ali najviše ja, pošto je praktičan za leto.Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track