BUNT NASTAVNIKA U RADINCU: Nećemo da Tanja Savić predstavlja našu školu!
Foto: Zorana Jevtic, Udovicic

U OŠ „Ivo Andrić“ stide se bivše učenice

BUNT NASTAVNIKA U RADINCU: Nećemo da Tanja Savić predstavlja našu školu!

Stars -
Pošto je pokazala da ne poznaje padeže, u Radincu otkrili da je bila vrlo dobar đak i da je više bila za muziku nego za srpski jezik

Nakon nekoliko gafova Tanje Savić u javnosti, gde je pokazala elementarno neznanje iz srpskog jezika i gramatike, ekipa Kurira odlučila je da poseti Osnovnu školu „Ivo Andrić“, koju je pohađala u rodnom Radincu, kako bi istražila kakav je pevačica bila učenik. Iako je njeno selo nadomak Smedereva malo i sve se zna, nastavnici u ovoj ustanovi dobro se sećaju aktuelne učesnice „Tvoje lice zvuči poznato“ i tvrde da je ona odmalena pokazivala talenat više za pevanje nego za učenje.

Naime, Tanja je završila osnovnu školu, pa Srednju trgovačku školu, ali nije želela da studira jer joj jednostavno nije išlo, pa se sa osamnaest godina prijavila na takmičenje „Zvezde Granda“, gde je osvojila treće mesto. Otkako je ušla u estradne vode i umislila da je zvezda, više se nikome ne javlja u Radincu, pa čak ni nekadašnjim prijateljima.Direktorka škole Jasna Branković primila nas je u svoj kabinet, ali ona nije želela da se fotografiše i priča mnogo o Savićevoj jer smatra da ona ne treba da bude primer deci.- Ona je završila osnovnu školu kada sam ja došla tu da radim. Dnevnik ne možete videti jer je to strogo zabranjeno, a ja ne znam kakav je ona bila đak. Mislim da nije bila loša. Sve što su vam rekli nastavnici je tačno. Razumem vaš posao, ali nećemo da nam pevačice predstavljaju školu. Nadam se da me razumete - rekla je kratko direktorka.

Nastavnik fizičkog vaspitanja Momir Gajović tvrdi da je Tanja bila vrlo dobar đak i da je redovno dolazila na njegove časove. On kaže da je supruga Saše Popovića Suzana Jovanović završila istu osnovnu školu u Radincu i da je bila bolji đak od Savićeve.- Koliko se sećam, Tanja je bila vrlo dobar đak u osnovnoj školi. Bila je pristojna, dobra i poslušna devojčica. Uvek je redovno dolazila na časove fizičkog vaspitanja i solidno ga je radila. Nije svako savršen jer neko je rođen za pevanje, neko za sport, neko za srpski jezik. Ona je očigledno talentovana za muziku. Ja sam njenom bratu bio razredni starešina i on je bio odličan.

Dobra devojčica majka: Živana htela da je školujeŽAO MI JE ŠTO NEMA FAKULTETTanjina mama Živana Savić takođe tvrdi da je Tanja bila dobra devojčica i da je šteta što nije fakultetski obrazovana.- Tanja je volela da slika i njeni radovi su išli na izložbu. Nemam njeno svedočanstvo i diplomu, sve je kod nje. Kakve dece ima, moja su i dobra. Tanja je više volela pevanje i sa 17 godina otišla je u „Grand“. Najžalije mi je što nije fakultet završila jer su i njena sestra i brat fakultetski obrazovani. Ma bitno je da ona radi šta voli, a to je da peva i da tim novcem izdržava porodicu. Ona je sad prezauzeta zbog snimanja TLZP, pa se ne čujemo i ne viđamo. Ma ako hoće, neka dođe, ako neće, ne mora. Svi znaju da sam bolesna i da se drogiram lekovima, puna ih je kesa. Problemi sa štitnom žlezdom, šećerom i pritiskom me ubijaju - rekla je Živana.ZanimljivoNASTAVNIK MOMIR: SUZANA JOVANOVIĆ JE BILA BOLJI ĐAK OD TANJE!Profesor Gajović kaže da je u istu osnovnu školu išla i pevačica Suzana Jovanović, supruga vlasnika „Granda“ Saše Popovića.- U ovu školu išla je i Suzana i bila je bolji đak od Tanje, ali Savićeva je bolje pevala. Poslednji put sam je video kada je počela da peva u „Grandu“ i baš je stajala preko puta škole na drumu - rekao je Momir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track