(FOTO) JELENA MAĆIĆ OPLELA PO AJFONKI: Ti si degenerik koji služi da se isprazne muške fantazije!

Pale teške reči

(FOTO) JELENA MAĆIĆ OPLELA PO AJFONKI: Ti si degenerik koji služi da se isprazne muške fantazije!

Stars -

Starleta Tijana Ajfon je na Instagramu poručila šminkerki Jeleni Maćić da se drži svojih četkica i šminkanja i da se ne kači za nju jer je ona mnogo uspešnija. Jelena je uputila oštar odgovor Ajfonki i nije štedela reči dok ju je prozivala.

Maćićeva je na svom Fejsbuk profilu napisala poduži status kojim je oplela po starleti.

"Posvećeno Ajfonima i ostalim aparatima sa tri rupe za punjenje: OK. Da ovo mešanje sa prostitutkama ne postane praksa…Pre nego što vam padne na pamet da me spomenete ili ne daj bože, uporedite, sa vašim mizernim postojanjem, morate shvatiti kako stvari stoje. Čak i sa te dve pileće vijuge koje imate…Vi ste potrošna roba. Degenerični oblik postojanja čija je svrha jedino da se muškefrustracije isprazne NA…nikad U…njih! Jer vama niko decu neće da pravi. Vi služite samo za to da se za određenu materijalnu nadoknadu mehanički izbaci agresija…znate i same, a mi znamo kako to ide! Vuci za kosu, udri ološa, primi dva tri odjednom, uz obavezno: Pu*i ga ku.vo! Al ga primaš ološu!I ostale radosti…Vidite…

Svi ti što vas smešno plaćaju za taj horor koji vi u svojoj bedi smatrate zaživotni uspeh, nijedan od njih nikada to ne bi uradio svojoj ženi, devojci… Sa njima vode ljubav. Poštuju ih.Vaša velika sreća je što prostitucija još uvek nije legalizovana, te se zato nalazite na TV i u novinama. Kada se to legizuje, a hoće, nigde vas više neće biti nego u javnoj kući i na redovnom lekarskom pregledu. I da… plaćaćete porez! Za vas sam ja sledeće: Neko koga ti vaši, kojima pušite ispod stola pa dobijete nogu u guzicu… poštuju,upoznaju sa ženama, decom, devojkama.

Nema za vas sledećeg: Poštenja Morala Braka Ljubavi Dece, Jer to bi bio protiv prirodan blud. Za godinu dana bićete istrošena roba jer dolaze mlađe lepše luđe zgodnije. Za vas susve prostitutke oko štajge i ispod Plavog mosta poštene žene i vredne radnice. Vi ste samo klasični ološi i kao takve sramota i za prostitutke koje pošteno odrađuju svo jposao. O tome kolika i kakva ste uvreda za svaku časnu ženu i čoveka u ovoj zemlji da ne govorim. Nikad više, ali nikad da se nijedna od vas nije uporedila sa mnom. Jer time direktno vređate bar dva miliona normalnih žena u ovoj zemlji koje časno i pošteno žive! Jasno? Rekla bih da jeste".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track