(FOTO) LJUBICA PRVI PUT U JAVNOSTI: Majka Ksenije Pajčin na ručku sa Danijelom Alibabićem!
Foto: Printscreen

Na splavu

(FOTO) LJUBICA PRVI PUT U JAVNOSTI: Majka Ksenije Pajčin na ručku sa Danijelom Alibabićem!

Stars -

Majka tragično nastradale denserke Ksenije Pajčin Ljubica Kostić prvi put se pojavila u javnosti zajedno sa crnogorskim pevačem Danijelom Alibabićem.

Pevačicu je 16. marta 2010. ubio njen dečko maneken Filip Kapisoda, i od tada je njena majka veoma usamljena žena jer je izgubila najvrednije biće u životu. Često se viđa s Ksenijinim drugaricama i na taj način se trudi da se uteši.

Jedan od najvernijih Ksenijinih prijatelja Danijel Alibabić nije zaboravio na njenu majku i često je posećuje, a po svemu sudeći zajednički rade na jednom projektu. Naime, crnogorski pevač je na svom Instagram nalogu postavio fotografije sa Ljubicom uz komentar da je završen najemotivniji projekat.

"Uspesno završen najemotivniji projekat. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa vama", napisao je Alibabić.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Ljubica je posle Ksenijine smrti promenila život iz korena - ima vrlo malo prijatelja s kojima se druži i nema volju da se nečim bavi. Htela je da proda stan u Nikšićkoj ulici, u kome je živela sa Ksenijom, ali je odustala od toga.

Podsetimo, Kesenija je karijeru je počela kao igračica u diskotekama, a potom je postala članica muzičke dens grupe "Duck". Sa hitom "Dačo, volim te“, grupa je postigla popularnost, a bila je jedna od najlepših pevačica na estradi. Pronađena je mrtva u svom stanu na Voždovcu u Beogradu 16. marta 2010. godine, zajedno sa dečkom, manekenom Filipom Kapisodom. Tela je pronašla Ksenijina majka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track