HTELA DA SAKRIJE VENČANJE: Evo kako se odala Nataša Bekvalac!

Promoklo joj

HTELA DA SAKRIJE VENČANJE: Evo kako se odala Nataša Bekvalac!

Stars -
Da se stvarno venčala govori fotografija sa Tajlanda na kojoj je Nataša pokazala svoju burmu

Nakon venčanja, Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović otputovali su na Tajland. Nataša je, tokom tog putovanja, na društvene mreže postavila fotografiju kojom je odala dobro čuvanu tajnu.

Mnogi mediji nagađali su sa kim je Nataša zapravo otišla na Tajland, jer je pre venčanja sa ćerkom Hanom provela deset dana u Egiptu.

Da se stvarno venčala govori fotografija sa Tajlanda na kojoj je Nataša pokazala svoju burmu. Ovu fotografiju pevačica je objavila na svomu Instagram nalogu, ali niko tada nije mogao da pretpostavi da se zaista venčala.Novosadska barbika i njen izabranik Ljuba Jovanović prošlog meseca su svoju šestomesečnu vezu krunisali brakom u Novom Sadu.

Kako bismo saznali kada su i kako obavili sam čin sklapanje braka pozvali smo prijatelja mladog bračnog para koji nam je otkrio da su pre odlaska na Tajland odlučili da svoju šestomesečnu vezu krunišu brakom:

"Sve je bilo u strogoj tajnosti, čak se na venčanju nisu našli ni Natini i Ljubini roditelji. Odlučili su da to obave u Novom Sadu, gde su oboje rođeni. Čak ni sestra Kristina nije znala da se Nata venčala, već je sve saznala sinoć kada su svi objavili vest. Posle Nove godine odlučili su da sklope brak, pa su to učinili pre otprilike mesec dana, tačnije pred odlazak na Tajland. Može se reći da je njima Tajland, ustvari, bio medeni mesec. Bitno je da su oni srećni i da je njima zaista lepo u prvim mesecima braka", priča izvor, koji nije želeo da otkrije hoće li zanosna pevačica svoje crkveno venčanje napraviti glamurozno kao prethodno.

Pozvali smo i Natašinog potparola, koji nam je rekao:

"Jedino što mogu da vam kažem je da sam iznenađena vešću, trenutno Natašu ne mogu da dobijem, jer rano leže sa Hanom", glasila je izjava.

Podsećanja radi, vlasnica hita „Najgora“ 2005. godine je postupila po istom scenariju, kada je svoj prvi brak sa vaterpolistom Danilom Ikodinović sklopila tajno, samo u prisustvu svedoka, posle nekoliko meseci zabavljanja.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track