MARINKO ROKVIĆ: Snajka se celu noć porađala, oka nismo sklopili!
Foto: Dragana Udovičić

Nikola Rokvić postao otac devojčice Leone

MARINKO ROKVIĆ: Snajka se celu noć porađala, oka nismo sklopili!

Stars -

Slavimo s prijateljima u Budvi, a veliku feštu ćemo napraviti kada dođemo u Beograd, kaže popularni folker

Pevač Nikola Rokvić postao je otac! Njegova supruga, manekenka Bojana Barović, u Americi je na svet donela devojčicu, kojoj su dali ime Leona. Tako je Marinko Rokvić po četvrti put postao deda. Presrećan je što je njihova porodica, posle tri dečaka, dobila devojčicu.

- Celu noć se porađala, nismo spavali! Unuka je stigla na svet tek u devet ujutru. Slavimo s prijateljima u Budvi, a veliku feštu ćemo napraviti kada dođemo u Beograd - kaže popularni folker.

Nikola je veoma uzbuđen:

- Šta drugo da kažem nego da sam postao ponosni otac male Leone, koja mi je donela neopisivu radost, pokazala mi put mog smisla, izmamila mi suze i smeh u istom trenutku, rastopila me prvim osmehom i dodelila mi najvažniju ulogu, ulogu u kojoj ću se potruditi da joj na najlepši mogući način pokažem svet u koji je sletela!

Prisustvovao sam porođaju, moram reći jednu stvar: žene, svaka vam čast, mi muškarci to ne bismo izdržali! Od danas među svoje heroje upisujem ime moje Bojane! Volim te, ljubavi, hvala ti što si toliko jaka, hvala ti što si mi rodila sreću!K. L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track