NATAŠA BEKVALAC PROGOVORILA O VASPITANJU: Danilo je popustljiv prema Hani a ja sam BABAROGA!
Foto: Printskrin

Nije im uvek lako

NATAŠA BEKVALAC PROGOVORILA O VASPITANJU: Danilo je popustljiv prema Hani a ja sam BABAROGA!

Stars -

Nataša Bekvalac majka je devetogodišnje Hane koja je svako malo iznenadi svojim ponašanjem, te i njeno vaspitanje nije uvek lako.

Naime, pevačica se od Haninog oca, Danila Ikodinovića razvela još pre 5 godina ali su ostali u prijateljskim odnosima te i dalje zajedno brinu o ćerki.

Kako Nataša kaže, oni imaju dogovor koji poštuju i koji im olakšava vaspitanje devojčice.

"Kako se namesti. Model mojih roditelja je "uvek smo na istoj strani i sve što imam da ti kažem reći ću ti kasnije, ne pred decom". Mi nismo ni osetile da oni drugačije misle. Toga se i držimo i Ljuba i ja, koji smo porodica, i Danilo i ja. Danilo često misli da ja preteram u nečemu. Ali kada smo zajedno, on uvek kaže: "Moraš da slušaš mamu." A posle mi kaže da popustim. Ali, Danilo je taj koji je popustljiv! On ne provodi toliko vremena s njom kao ja, pa je onda normalno da je opušteniji. On joj daje sve da jede, a kod mene ne može "mek", ne može prženo... Onda ja ispadam babaroga", otkrila je pevačica za Blic, a onda ispričala i jednu situaciju u kojoj je Hana potpuno šokirala:

"Pre neki dan prolazim pored nje a ona mi salutira. Na moje "Hana, šta ti je", ona opet. Pitam da li su to neke nove fore, a ona kaže: "Tako vojnici pozdravljaju Hitlera." I ja se zgranem: "Je l' to ona meni rekla da sam Hitler?!"

BONUS VIDEO: Pogledajte zašto je Ceca izgrdila Anastasiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track