Ne eksponira se i posvećena je studijama: Evo po čemu se ćerka Mire Škorić razlikuje od ostalih
Foto: Story

DRUGAČIJA, A NAJLEPŠA

Ne eksponira se i posvećena je studijama: Evo po čemu se ćerka Mire Škorić razlikuje od ostalih

Stars -

Folk pevačica, koja je nedavno posle duže pauze snimila novu pesmu, retko se u javnosti pojavljuje sa svojom mezimicom, a evo i zbog čega.

Mira Škorić je nakon duže pauze snimila novu pesmu "Loš za lošeg ne brine", koja je za kratko vreme postigla veliki uspeh, piše Story.

Kako je većina dece poznatih odlično poznata javnosti, kada su Miru upitali zašto se Milica ne eksponira, pevačica je dala odgovor koji je oduševio mnoge.

Naime, njena jedinica Milica studira na Medicinskom fakultetu, a srednju školu je završila kao đak generacije. Njena interesovanja su potpuno drugačija, a trenutno je posvećena svom obrazovanju, dok su njeni profili na društvenim mrežama zaključani, pa je do fotografija lepe devojke nemoguće doći.

Mirina naslednica očigledno je povukla gene na svog oca, Mirinog bivšeg supruga, hirurga Vasu Jeremića, pa Milica posle završenog Medicinskog fakulteta planira da nastavi specijalizaciju na hirurgiji. Upravo to je i razlika koja Milicu izdvaja iz mora omladine: posvećenost obrazovanju!

Ipak, Milica je sa Mirom prisustvovala koncertu Ane Bekute, gde je pažnju privukla damskim stajlingom i specifičnom lepotom.

Sa sajta Story pročitajte i:

Mira Škorić uživa u svojoj porodičnoj sreći: Moja ćerka je moj najveći ponos (FOTO)

Mira Škorić konačno progovorila u kakvim je odnosima sa Cecom Ražnatović

Dame, pripremite se: Ćerka Milana Kalinića će kroz nekoliko godina zaseniti i najveće lepotice (FOTO)

Prava mala dama od stila: Ćerka Nemanje Stevanovića osvaja društvene mreže (FOTO)

Ples im je jednostavno u krvi: Pogledajte kako su se Anabela i njene male plesačice zabavile u porodičnom provodu (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja