NIJE SE OPARILA U PAROVIMA: Zorica Marković kupuje na rasprodaji!
Foto: Dragana Udovičić

Obnovila garderobu

NIJE SE OPARILA U PAROVIMA: Zorica Marković kupuje na rasprodaji!

Stars -
Dok je pevačica u kabini probala stvari, njen sin je strpljivo čekao, te su nastavili da šetaju po radnji

Folk pevačica Zorica Marković izdvojila je dan za kupovinu garderobe, a društvo joj je pravio njen sin, koji je imao strpljenja za majčino isprobavanje. Pevačica je provela nekoliko sati u jednom šoping centru, a posebno su je zainteresovale radnje sa velikim rasprodajama.

Kako je Zorica poznata kao neko ko ne troši abnormalne sume za garderobu i ističe da se oblači skromno, ne čudi da je tražila da pazari garderobu po što povoljnijoj ceni. Ona i njen sin su u jednoj radnji proveli celo popodne, a Zorica je isprobala svaki komad koji joj se dopao. Birala je isključivo stvari koje su bile na rafovima sa velikim rasprodajama, te je očito da je pevačica zaboravila na ono “manje je više”, već joj je bilo bitno da kupi što više “komada”.

Dok je pevačica u kabini probala stvari, njen sin je strpljivo čekao, te su nastavili da šetaju po radnji. Markovićeva je uzimala mnogo odevnih predmeta, a sin je pratio u stopu i savetovao šta je dobro, a šta ne. Zorica je obišla gotovo sve radnje u šoping centru, a elana nije manjkalo ni njoj ni njenom pratiocu.

Nakon višečasovne kupovine, napustili su šoping centar sa punim kesama, a sin joj ih je, kao pravi džentlmen, odneo do automobila. Da li se Markovićeva opremila za predstojeću letnju sezonu ili će nas iznenaditi dolaskom u novi rijaliti, ostaje da vidimo.

Damir Dervišagić
Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track