Nikolija: Rodiću dete, ali neću da se udam za Relju!

Ćerka Vesne Zmijanac progovorila

Nikolija: Rodiću dete, ali neću da se udam za Relju!

Stars -
Jovanovićeva jedva čeka da postane majka i priznaje da zasad ne želi da organizuje venčanje sa svojim dečkom Reljom Popovićem

Nikolija Jovanović napokon se oglasila nakon velike prašine koja se digla zbog njene trudnoće.Ćerka Vesne Zmijanac, nekoliko dana posle svih nagađanja, progovorila je o tome da će svom dečku Relji Popoviću roditi dete, ali i da će svadba izostati.Priča o trudnoći- Nisam mogla da poverujem kad sam saznala da sam trudna, ali ne bih mnogo o tome jer je još sve sveže i na početku je. Ne želim ni da komentarišem medijske laži o mojoj trudnoći. Ne razumem zašto me ljudi nisu pustili da se na miru radujem svojoj sreći - kaže Nikolija za Kurir i naglašava:

- Naravno da sam srećna što ću postati majka i potrudiću se da trudnoću iznesem na najbolji mogući način. Relja je bio presrećan kad sam mu saopštila vest, što mi je posebno drago. Još je rano da se zna da li nosim dečaka ili devojčicu, ali svojim najbližim prijateljima govorim da ću roditi malog Relju jer osećam da će biti dečak. Što se tiče svadbe, to nije nastup da se tek tako odradi. Naravno da će je biti ako bog da, ali sada želimo da uživamo u svemu. Relja presrećanZasad, hvala bogu, lako podnosim trudnoću, osim što često osećam mučninu, što je i normalno u drugom stanju - zaključuje pevačica, koja kaže da, pored Relje, i njena majka Vesna vodi računa o njoj.Budući otac takođe je otkrio svoja osećanja.- Ako bog da, za nekoliko meseci biću najsrećniji čovek na svetu - izjavio je Relja.

Vesna Zmijanac:SAD SMO OPUŠTENI I NI O ČEMU NE RAZMIŠLJAMONakon što se Nikolija oglasila, i njenoj majci je laknulo!- Reagovala sam kao svaka majka. Prvo sam bila zbunjena, ali brzo sam se pribrala i počela da razmišljam o konkretnim stvarima, a to je moja uloga bake. Zasad smo opušteni i ni o čemu ne razmišljamo, sve će se srediti kad za to dođe vreme. Relja je drago dete i volim ga kao moju Nikoliju. Sada žive kod Relje, gde su i bili poslednjih meseci, a tek se sada polako organizujemo jer to nisu sitnice nego ozbiljne stvari. O svemu moramo da se dogovaramo i da dobro razmislimo - rekla je Vesna Zmijanac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track