NOVA LJUBAV NA VIDIKU, Haris: Ko ne bi voleo da je sa takvom bombom? Rada: On je moj tip muškarca!
Foto: Dragana Udovičić

Nakon emotivnog brodoloma

NOVA LJUBAV NA VIDIKU, Haris: Ko ne bi voleo da je sa takvom bombom? Rada: On je moj tip muškarca!

Stars -
Pevačica Rada Manojlović nedavno je stavila tačku na dvogodišnju ljubavnu vezu sa sportskim menadžerom Momirom Gajićem, ali su ubrzo počele priče da je utehu pronašla u zagrljaju devet godina mlađeg kolege Harisa Berkovića.

Očigledno da atraktivna brineta ne gubi vreme, pa je s Berkovićem snimila duet iako kaže da ova poslovna saradnja još nije prerasla u ljubavnu priču. Uz zagonetan osmeh Rada ističe da nije iznenađena napisima o njenoj romansi s Berkovićem.

"Sasvim je normalno da se dvoje mladih ljudi, koji lepo izgledaju, snimili su duet i u istom su poslu, stavljaju u ljubavni kontekst. Ipak, ne bih volela da me iko požuruje, ni mene ni njega. Ne želimo da nam bude neprijatno na snimanjima. Stvarno smo drugari. On je jedan divan momak, koga bi sigurno svaka devojka poželela, ali da ne brzamo po tom pitanju" otvoreno je rekla Rada, koja nije odbacila mogućnost da će se između njih desi nešto više od prijateljstva ili je komplimentima na njegov račun samo vešto prikrila da ta veza postoji.

"On je mlad, lep, zgodan. Sigurno bi mi imponovalo da imam takvog dečka pored sebe, ali ne bih se bunila ni da ostane ovako kako jeste. Lepo mi je u samoći. U svakom slučaju, lepo je imati kulturnog i normalnog momka za prijatelja ako ne za nešto više" dodala je Manojlovićeva, dok Berković stidljivo nagoveštava da nešto više može da se izrodi iz prijateljstva s pevačicom.

"Moram da priznam da mi prija što me mediji povezuju s devojkom kao što je Rada. Ko ne bi voleo da bude u vezi s takvom "bombom". Mi smo za sada prijatelji. Veoma mi je draga i volim da provodim vreme s njom. Znače mi njeni saveti u vezi s poslom kojim se bavimo. Mi se za sada samo družimo, a što se veze tiče - nikad se ne zna" poručio je pobednik "Zvezda Granda".

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja