DAVID JE SLIKE PENISA SLAO MUŠKARCIMA! LJUBA IMA DOKAZE DA JE NJEN ZET BISEKSUALAC: Ukoliko ne prestane da je pljuje u rijalitiju, izneće sav PRLJAV VEŠ!
Foto: Damir Dervišagić

rat

DAVID JE SLIKE PENISA SLAO MUŠKARCIMA! LJUBA IMA DOKAZE DA JE NJEN ZET BISEKSUALAC: Ukoliko ne prestane da je pljuje u rijalitiju, izneće sav PRLJAV VEŠ!

Rijaliti -

Ljuba Pantović spremna je da razotkrije najveće tajne svog zeta Davida Dragojevića, koji je, otkad je ušao u "Zadrugu 2", ne vadi iz usta. I koliko god se bodi bilderka udaljila od rijaliti priča, očigledno je ništa ne zaobilazi što ima veze sa njenom ćerkom Aleksandrom Subotić i njenim suprugom. Pantovićka za Rijaliti otkriva da poseduje dokaze da je David homoseksualac, te da je svojevremeno imao profil na gej sajtu Grindr, gde je komunicirao sa muškarcima i zakazivao seks.

foto: Damir Dervišagić

Te dokaze je dobila od ljudi koji ne podržavaju način na koji se Dragojević ophodi prema Aleksandri, kao ni uvrede koje upućuje Ljubi. Ukoliko se desi da postane učesnik "Zadruge 22, Ljuba će otkriti sve crno na belo.

"Samo neka me niko ne dira i sve će biti okej. Ne želim da se prljam u tom njihovom mulju, ali vidim da ću biti prinuđena da razvezem jezik i ljudima stavim istinu pred oči. Od brojnih fanova dobila sam dokaze da je David biseksualac. Tačnije, pre nego što je započeo vezu sa Aleksandrom imao je profil na gej sajtu Grindr pod lažnim imenom i slikom. Međutim, tokom dopisivanja sa nekim frajerima, on je slao svoje selfi slike, gde mu se jasno vidi faca. Pored toga, slao je i svoj polni organ, pa je sa muškarcima komentarisao svoju veličinu, veštinu i razne grozote. Fuj! Meni je to dno dna. Ugovarao je viđanje sa svima ponaosob, a to je najčešće radio tokom boravka u Americi. Zgrožena sam time, imam dokaze za to", rekla je sportska šampionka i dodala da je svojoj ćerki pokušavala da otvori oči, ali, nažalost, neuspešno.

foto: Damir Dervišagić

"Oduvek sam sumnjala da mu se dopadaju muškarci. Tada nisam imala dokaze, ali me instinkt nije varao. Ona se ljutila na mene i svašta mi je govorila, a ja sam je pustila. Pokušala sam to da sprečim, pa sam ipak došla do zaključka da treba sama da se uveri u to. To će se i desiti jer svi bruje o tome. Ja neću više da se mešam, pogotovo ne sada. Ne kažem da je sve ovo tačno, već da osnovano sumnjam da je istina zbog puno dokaza koje sam dobila. On je hteo da bude javna ličnost po svaku cenu, pa nek se sad muški nosi sa cenom "slave", pogotovo kad je slava stečena preko tuđih imena, mog i Aleksandrinog", završava Ljuba, koja zbog brojnih poslovnih obaveza u inostranstvu ne stiže da gleda "Zadrugu", pa se informiše kada joj fanovi pišu na društvenim mrežama.

foto: Kurir

(Kurir.rs/M. Dejanović /Foto: Damir Dervišagić )

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track