MAMA ANABELA POVEĆALA GRUDI, GAGI ISTETOVIRAO OBRVE: Luna Đogani sad u rijalitiju zarađuje za HIRURŠKU INTERVENCIJU kojom će promeniti izgled...
Foto: Damir Dervišagić

KAKVA MAMA, TAKVA ĆERKA

MAMA ANABELA POVEĆALA GRUDI, GAGI ISTETOVIRAO OBRVE: Luna Đogani sad u rijalitiju zarađuje za HIRURŠKU INTERVENCIJU kojom će promeniti izgled...

Rijaliti -

Luna Đogani je priznala da nije zadovoljna svojim fizičkim izgledom i da već neko vreme želi da ugradi silikone u grudi.

Luna je u rijalitiju „Zadruga” cimerki Nataši Ivkošić Moskvi ispričala da nije zadovoljna veličinom svojih grudi. Nataša ju je podržala u tome, kao i fudbaler Nemanja Tošić u toku opuštenog razgovara na razne teme sa njih dve u spavaćoj sobi. Ovaj trojac je na iznenađenje ostalih zadrugara postao blizak nakon žestokih uvreda koje su međosobno iznosili, ali to Lunu nije sprečilo da im otkrije šta smatra svojim nedostacima.

- Fale mi grudi da kad obučem kupaći ili majicu to lepo izgleda, a ne da sam ravna ovako. Uradiću silikone i imaću i ja lepe grudi - rekla je Luna, a Nataša ju je posavetovala da ne treba da pretera s veličinom.

- Ma da, trojku ću da uradim. Neću prevelike i one uzdignute sa velikim bradavicama koje se vide kroz garderobu. Nije mi lepo kad bez brusa nose majice i bradavice se devojkama naziru. Ti si lepe uradila. Sviđaju mi se i grudi Aleksandre Subotić jer deluju prirodno i meko, imaju lep pad, a nisu kao Stanijine i još kod nekih ovde, uzdignute i tvrde - rekla je Luna.

foto: Damir Dervišagić

Bivša Tuđmanova snajka je potvrđivala Lunine reči i pohvalila njen izgled.

- Ti si visoka i vitka, imaš dobru liniju i sa silikonima ćeš biti top riba - rekla je Moskva.Luna se nedavno i Mikiju poverila da će raditi grudi, ali on ju je odgovarao od tog zahvata.

- Ti si mnogo visoka i imaš građu uz koju ne idu velike grudi. Nemoj ništa da radiš, tako ti je dobro - rekao je blogerki Đuričić.

U ranijim razgovorima o izgledu, u rijalitiju, Luna je otkrila da je razmišljala o još jednoj operaciji kojom bi se ulepšala. Pričala je da joj smeta kad je prozivaju da ima veliki nos, ali da ipak nije odlučila da ode pod nož da bi ga smanjila.

- Oni koji me vole i znaju najbolje kažu da je ovaj nos kakav imam jedna od mojih ključnih karakteristika, i da sam to ja. Kad bih ga operisala, to više ne bih bila ja, prepoznatljiva Luna - ispričala je Luna.

foto: Damir Dervišagić

Anabela ističe da ćerku podržava za sve što odluči, pa tako i za silikonske grudi.

- Rodila majka zgodnicu svoju. Moramo i te si*e još da kupimo kad smo već sve pokupovali - napisala je Anabela.

foto: Pritnscreen You Tube

Anabela povećala grudi, a Gagi istetovirao obrve

Korekcije na licu i telu nisu strane porodici Đogani. Anabela je odavno priznala da se ulepšavala kod plastičnog hirurga, ali je demantovala da je povećavala usne.

- Radila sam grudi da bih imala veće, ali usne i jagodice nisam, to mi se ne dopada kad rade. Nemam ništa protiv ako neko operiše nos, uši i druge nepravilnosti na licu - rekla je još ranije Anabela.

Luna je cimerima ispričala da je njen otac uradio obrve.

- Videla sam dok smo imali video-poziv da je tata nešto drugačiji. Kad samo završili razgovor, shvatila sam da je uradio japanske obrve i da je mnogo smešan. I ja sam radila obrve jer ih skoro nemam, ali pre dve godine. Moram čim izađem odavde da uradim nove - ispričala je Luna.

foto: Instagram Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track