ĐOLE ĐOGANI DOŠAO PO BAKIJA! PRVI SNIMAK DENSERA POŠTO JE IZAŠAO IZ RIJALITIJA! Progovorio o Luni: To ne mogu da podržim! (VIDEO)
Foto: Happy screenshot

OTKRIVAMO

ĐOLE ĐOGANI DOŠAO PO BAKIJA! PRVI SNIMAK DENSERA POŠTO JE IZAŠAO IZ RIJALITIJA! Progovorio o Luni: To ne mogu da podržim! (VIDEO)

Rijaliti -

Baki B3 napušta vilu "Parova" i kreće ka Banjaluci kod svoje supruge Bojane, koja se porodila i na svet donela dečaka. Roditelji su nasledniku dali ime Manuel.

Po densera u velelepnu vilu došao je stariji stric Đole Đogani, za kojeg se šuškalo da nije podržao Bakija kada je izrazio želju da uđe u rijaliti.

"Baki je pre nego što je ušao razgovarao sa svim svojim dragim ljudima. Sa ćerkom, koja mu je najbitnija, a onda i sa mnom. Ja sam mu dao podršku i sve je u redu. Nema razloga da nema podršku sa moje strane. Od prvog momenta pa sve vreme dok je tamo (ga podržavam). Ja nemam lepo mišljenje o rijaliti programima, ali što više gledam, mislim da ljudi koji se bave tim poslom i koji žele nešto više - rijaliti je postala suština našeg podneblja i svega. Ovo je neka nova vrsta posla", izjavio je Đole.

Baki, s druge strane, ističe da nema taktiku i da sigurno neće upotrebiti nikakva nova saznanja iz spoljnog sveta pošto se bude vratio iz posete ženi i novom nasledniku.

Takođe, spomenuo je i Lunu Đogani koja trenutno boravi u "Zadruzi 2", te napomenuo da je podržava "kao svoj svoga", ali ne baš i sve njene postupke.

"Ne možeš svoje meso da jedeš, to je glupo. Ali, ne mogu da podržim njene postupke", kaže on.

O odnosu sa Dinom nije mnogo govorio, ali je nagovestio da je "izuzetno dobar glumac" ali i da njegova supruga zna sve što treba, kako ne bi brinula. Ipak, javnost o mnogo čemu još dugo neće biti obaveštena.

"Ne smem ni da kažem šta sam sve uradio, ali niko nije video, nikad nećete znati", izjavio je on.

Kurir.rs/Happytv.tv/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja