UŠLI U ZADRUGU KAO PAR, A NAKON IZLASKA USLEDIO RASKID! Anja i Cvele otkrili da nisu zajedno: On želi slobodu i druge DEVOJKE!
Foto: Printscreen/Red Tv

NEOČEKIVANO

UŠLI U ZADRUGU KAO PAR, A NAKON IZLASKA USLEDIO RASKID! Anja i Cvele otkrili da nisu zajedno: On želi slobodu i druge DEVOJKE!

Rijaliti -

Bivši zadrugari Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele su u "Zadrugu 4" ušli kao skladan par, ali je njihov boravak u rijalitiju bio i više nego turublentan.

Ipak, nakon izlaska, delovalo je da je par rešio sve nesuglasice, ali na kraju su odlučili da stave tačku na romansu.

Anja Todorović
foto: Printscreen/Red Tv

Naime, Cvele je prvi saopštio da su raskinuli, a potom se oglasila i Todorovićeva.

- Samo želim da se obratim svima koji me prate, a ima vas dosta. Anja i ja smo raskinuli zvanično i nećemo se miriti. To je to što imam da kažem na ovu temu. Ne želim da ispadam ološ kakvim me predstavljaju ljudi. Smatram da nisam kriv samo ja, a druga strana je doprinela da ja ovo presečem svojim lošim ponašanjem. Toliko o tome - napisao je Cvele.

Jovan Cvijetić Cvele
foto: Printscreen/Red Tv

- Cvele i ja smo raskinuli posle godinu i po dana veze. Želi slobodu, želi druge devojke, ja mu više nisam bitna, i ispostavilo se da sve što sam sumnjala da je samo iz koristi sa mnom bila istina. Ovo je poslednji put da pričam o raskidu, nemojte me ništa pitati. Hvala na razumevanju i još jednom, tata, izvini što te nisam slušala, već sam birala emocije i bila slepa kod očiju, da bi me on ostavio nebrzo po izlasku iz rijalitija kad je dobio malo popularnosti. I neka mu je sa srećom sve što je uspeo uz pomoć mene – napisala je Anja.

Anja Todorović
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:15

TARA U PROVODU SA BIVŠIM ZADRUGAROM! Simovoj popustile kočnice, grli se sa drugim muškarcima, Ša pao u zaborav?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track