MENSUR SE NIJE PROMENIO, BIO JE JOŠ GORI! ETO VAM GA: Bivša rijaliti učesnica bez dlake na jeziku o Ajdarpašiću, poruka je SUROVA!
Foto: Printscreen

PRAVO LICE

MENSUR SE NIJE PROMENIO, BIO JE JOŠ GORI! ETO VAM GA: Bivša rijaliti učesnica bez dlake na jeziku o Ajdarpašiću, poruka je SUROVA!

Rijaliti -

Mensur Ajdarpašić izaziva brojne reakcije zbog svog ponašanja u rijalitiju i veze sa Milicom Veselinović koja ima 17 godina.

Nekadašnja zadrugarka Ermina Pašović, sa druge strane, ističe da je Ajdarpašić konačno pokazao svoje "pravo lice" koje je ona videla pre svih.

Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović
foto: Printscreen

- Odjednom ste svi protiv Mensura. Ma, nemoj, kako to?! Gde je divna, ranjiva, iskrena duša sada? Ne, Mensur se nije promenio "odjednom" u "Zadruzi 5". On je uvek bio takav, čak još gori, nego je vaša mržnja prema Mini (prim.aut. Vrbaški) bila veća, gde je on, po vašem, ispadao žrtva, i samo ste pratili kako jadan plače i voli zlu Minu, kako je jadan - poručila je Ermina putem društvenih mreža.

- A mene ste urnisali što sam ga napadala i ulazila u konflikte. E, dragi moji, evo vam ga Mensur! Upravo još blaža varijanta od "Zadruge 3", ali polako, imamo još vremena. Zapamtite, ja nikada nikoga nisam bez razloga napadala - dodala je ona na Instagramu.

Ermina Pašović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track