TAMARI MAKARONA POKLONIO AUTO VREDAN 160.000 EVRA: Mnogo sam radila i zaslužila sam to!
Foto: Instagram

IMA SE, MOŽE SE

TAMARI MAKARONA POKLONIO AUTO VREDAN 160.000 EVRA: Mnogo sam radila i zaslužila sam to!

Stars -
STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Iako odavno nismo zajedno, kupio mi je „mercedes“. Mnogo sam radila i zaslužila sam to, kaže Đurićeva, koja u firmi svog sponzora radi kao sekretarica

Tamara Đurić je „opelješila“ bivšeg dečka Dejana Palića Makaronu. Starleti je biznismen nedavno kupio najnoviji „mercedes AMG G TS“ od 160.000 evra.Otkako je Tamara raskinula rijaliti vezu s Acom Živanovićem, zbog koga je i ostavila Makaronu, on uporno pokušava da obnovi ljubav s njom, pa često ispunjava njene skupe hirove.Kako saznajemo, vicešampionka „Farme 6“ tražila je od bivšeg frajera, u čijoj firmi radi kao sekretarica, jedan od najskupljih modela „mercedesa“. On joj je brže-bolje ispunio želju, pa je Tamara otišla u Moskvu da preuzme auto.- Makarona i dalje ispunjava Tamarine želje iako mu je rekla da neće da ponovo budu u ljubavnoj vezi. Pre dve nedelje rekao joj je da izabere auto koji joj se sviđa i ona je namerno tražila najskuplji. Prošle nedelje otišla je u Moskvu u salon automobila i od tada ne izlazi iz novog četvorotočkaša - priča naš izvor i dodaje da je Đurićeva sutradan s Makaronom u novom „mercedesu“ zapucala u Beč, gde se i sada provode.

Uživa... Starleta je auto preuzela u Moskvi, a trenutno se vozika u Beču
Uživa... Starleta je auto preuzela u Moskvi, a trenutno se vozika u Beču

Pozvali smo klaberku i ona je potvrdila naša saznanja.- Tačno je da mi je Makarona kupio auto iako odavno nismo zajedno. To su mi, inače, službena kola, da naglasim. Mi smo posle veze ostali u korektnim odnosima. Zaista mi je bitno prijateljstvo s njim jer je on zreo čovek i nikad me nije prevario ni u čemu. Mnogo sam radila poslednjih meseci, a sada sam na zasluženom odmoru. Vredno radim na svojim projektima. Što se tiče mog novog ljubimca, obožavam ga i presrećna sam što ga imam. Degutantno je govoriti o ceni, nisam materijalista, samo volim lepe stvari - rekla je Tamara za Kurir.

Pohvalila seU RIJALITIJU SAM IMALA NAJVEĆI HONORARČim je dobila auto, Tamara se pohvalila na društvenim mrežama. U inat onima koji je prozivaju da je sponzoruša, pored fotografija na kojima pozira u autu napisala je: „Eto ko je imao najveći honorar na Farmi“, ali je taj komentar ubrzo obrisala. Očigledno je da joj je biznismen zamerio što nije otkrila da je „mercedes“ zapravo dobila od njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja