Tanja Savić: Nijedan brak nije savršen
Foto: Luka Šarac

POLA DECENIJE LJUBAVI

Tanja Savić: Nijedan brak nije savršen

Stars -

Pevačica Tanja Savić otkriva kako neguje svoj odnos sa suprugom Dušanom Jovančevićem za koga se udala pre pet godina, na koji način vaspitava sinove Đorđa i Maksima, ali i govori na temu profesionalnih izazova.

Atraktivna pevačica Tanja Savić (31) pre tri meseca objavila je pesmu Švaler kojom je zapalila čitav region, a sada ponovo ulazi u studio gde će sa svojim proverenim timom snimiti novi hit koji planira da plasira u oktobru, piše Story. Osim radom u studiju, ova zvezda zaokupljena je i brojnim nastupima, ali uprkos svim obavezama, ona ne zapostavlja porodicu i decu koja su joj životni prioritet. Svaki slobodan trenutak ponosna majka posvećuje svojim sinovima Maksimu i Đorđu. Veliku podršku pruža joj i suprug Dušan za koga se udala na građanskoj ceremoniji u Australiji pre pet godina. Ovih dana skladna porodica uveliko pravi planove za odmor koji im je svima neophodan.Gde planirate da otputujete?- Trudimo se da dečake svake godine odvedemo na neko mesto koje dotad nismo posetili. Zanimljivo mi zvuče Ujedinjeni Arapski Emirati, ali još nismo odlučili. Iako u ovom periodu imam najviše posla, svesno sam ostavila slobodne dve nedelje kako bih s decom uživala na moru.Kako oni podnose to što često nastupate i niste kod kuće?- Prilično teško, stalno traže da se čujemo i u stanju su po milion puta da pitaju kada dolazim. Jedno vreme Đorđe je imao običaj da ljubi ekran kada me vidi na televiziji. Takvi trenuci umeju i da me rastuže. Nije lako kada ste odvojeni od dece, koliko god to kratko trajalo.Ima li u vašem i Dušanovom odnosu ljubomore?- Preterivanje s tim osećanjem veoma je opasno i znam mnogo parova koji su se upravo zbog toga razišli. Nije dobro kada je uopšte nema, ali treba biti veoma oprezan. Dušan i ja izgradili smo odnos u kojem je poverenje na prvom mestu, a sve drugo dolazi posle toga. Od početka smo i jedno i drugo bili otvoreni i zbog toga danas nemamo potrebe da lažemo jedno drugo.Delujete kao skladan par, dešava li se da se nekada posvađate?- Nijedan brak nije savršen, pa ni naš. Dešava se da se posvađamo, ali naše prepirke ne traju dugo. Dušan je temperamentan i brzo plane, a ja sam tiha voda. Kod mene sve može polako i mislim da za svaki problem postoji rešenje.

Kako rešavate nesporazume kada do njih dođe?- Sačekam da Dušana prođe žuta minuta, a onda sve rešimo na miru. Kompromis je baza svakog dobrog odnosa i bez njega nema braka, života, na kraju krajeva i čovek je ponekad prinuđen da sam sebi pravi ustupke, jer ne ide uvek sve onako kako smo na početku zamislili. Lepa reč i gvozdena vrata otvara, a kamoli neće neku bračnu svađicu.Jeste li ikada razmišljali da se razvedete?- Čoveku u besu svašta padne na pamet, ali toliko daleko nisam išla. Naš odnos nije savršen, ali koji pa jeste. Ipak, nisam za to da žene po svaku cenu ostanu u braku samo zato što to tako treba. Rekla sam hiljadu puta da je bolji dobar razvod nego loš brak. Onog momenta kada bih shvatila da nisam srećna u svom i da je za mene to mučenje, sasvim sigurno bih se razvela.Smeta li Dušanu vaše zanimanje?- Naravno da ne. On je znao da sam pevačica i dok smo bili u vezi. Moj posao je moja velika ljubav i Dušan to zna i poštuje. Drugo, on me zna u dušu i na šta sam spremna, a na šta nisam. Nekad mi čak i prigovori kako bi trebalo da budem malo slobodnija i opuštenija.Kakvi su vam planovi kada je vaš posao u pitanju?- Za jesen pripremam novu pesmu sa ekipom koja je radila i numeru Švaler. Ona je odlično prihvaćena u narodu, a nadam se da će nam i sledeća doneti isti rezultat. S tom pesmom uspeli smo da pogodimo ukus publike, a najbolji pokazatelj jeste to što je često pevam i nekoliko puta tokom nastupa. RAZGOVARALA: MONI MARKOVIĆSa sajta Story pročitajte i:Sada više nema dileme: Jelisaveta Orašanin otkrila istinu o odnosu s Milošem Bikovićem (VIDEO)Dok se svi hvale mamama, sestre Mićalović predstavile tatu i dokazale da je u njegovom zagrljaju najsigurnije (FOTO)Fotografije su odale da se nada pomirenju: Bekam posle raskida ne može da sakrije emocije (FOTO)Rančići u prvom planu: Ovako je Jelena Karleuša ispratila Atinu i Niku u školu (FOTO)Raskid nije uticao na njenu lepotu: Nikad izazovnija Anastasija Ražnatović je ovim izdanjem pomerila sve granice (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track