KRISTINA I MARIJA NOMINOVANE ZA IZBACIVANJE: Balerina uplakana otišla u izolaciju

Rijaliti

KRISTINA I MARIJA NOMINOVANE ZA IZBACIVANJE: Balerina uplakana otišla u izolaciju

Stars -
Marina Perazić je za sluge postavila Stefana i Kristinu a večeras su farmeri veći broj štapća dali Čankovićevoj.

Iza takmičara je buna nedelja na imanju. Ovonedeljna gazadarica Marina našla se u sukobu sa farmerima koji su bojkoTovali njeno gazdinstvo. Osim toga što nisu hteli da je slušaju o obavljaju zadatke, Lepi Mića je uspeo da povredi pevačicu koja je trpela nepodnošljive bolove.

Nakon glasanja, farmeri su svoje štapiće dali Kristini, dok je publika nominovala Mariju.

Tok emisije:

21:41 Voditeljka Dušica je rekla da drugi farmer kojeg je nominovala publika Mariju iz grupe Fanki Dži. Nakon toga Kristina i Marija su se uputile u izolaciju.

21:40 Na imanju se povela rasprava da Krstina sve folira kao i da je to deo njene taktike. Sani je branio Kristinu, dok su Saška i Jelena pričale kako ona laže jer da želi da izađe ne bi se aktivirala..

21:34 Nakon glasanja Kristina je dobila veći broj štapića. "Očekivala sam ovakav ishod. 1000 posto želim da odem odavde. Ja moram biti u aprilu pored mog sina jer on ima intervenicju, zamolila bih moje sinove i mami da me čakaju u ponedeljak", rekla je Kristina sa suzama u očima.

21:33 Ni gazdarica nije imala lepe reči za Čankovićevu. "Ona glumi uspavanu lepoticu. Ona ne radi ništa samo spava, ja mislim da ti nije mesto u Lazi, nego u pozorištu na Terazijama", rekla je Marina Perazić i svoj glas dala Kristini.

21:18 Veliki broj farmera svoj štapić je dao Kistini Čanković, a Zorica Marković Keva se složila sa Saškom i rekla kako farmerka ima foliritis.

21:06 Saška Karan je prva prozvana da da svoj štapić jednom od sluga. Ona je rekla kako je Kristina pokazala da joj se ne ide kući kao i da se folirala kada je rekla da želi da izađe iz rijalitija.

"To je loša gluma, loše izrežirano, ja njoj neću dati štapić iako je ona jako dvolična. Rekla mi je danas u kupatilu da sam lepa žena da bi me kasnije pljunula. Ona ne treba da bude ni kući ni na farmi već u Lazi", rekla je Saška i svoj štapić dala Stefanu.

21:05 Stefan je zamolio sve da budu iskreni i da po svom osećaju daju štapiće, a Kristina je zamolila sve da joj daju štapić jer želi da ide kući.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja