PINKOVE ZVEZDICE: Takmičenje napustili Mehmed i Vladislava
Foto: Printskrin

Muzički šou

PINKOVE ZVEZDICE: Takmičenje napustili Mehmed i Vladislava

Stars -
Mališani se dovijaju na razne načine kako bi osvojili žiri i prošli u sledeći krug takmičenja

Emisija "Pinkove zvezdice", muzičko tamičenje dece do 16 godina, uveliko je ušlo u četvrti krug takmičenja i od 10 tamičara dvoje je napustilo takmičenje, a to su Mehmed i Vladislava.

U dalji krug takmičenja prošli su: Milana, Nejaz, Tamara, Nikola, Dunja, Marija, Julija i Melanija.

Žiri, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Haris Varešanović, Jelena Tomašević i Milan Stanković, kao i u prethodnim emisijama bili su veoma strogi, ali i pravični.

U prethodnoj emisiji dalje su prošli: Anastasija, Irina, Isidora, David, Magdalena, Trajče, Sofija, Ivana, a takmičenje su napustile Ognjen i Jovana.

Tok emisije

23:12 Počeo baraž!

Mališani se bore za prolazak u sledeći krug takmičenja.

22:56 Marija Serdar se predstavila pesmom "Sve bih dala da znam" - 5 glasova

Žurka za kraj. Goca je bila u čudu jer Marija ima tremu koju ranije gledaoci nisu mogli videti kod nje. Došlo je do trenutka da vidimo kako Marija peva brže pesme, a ona je uspela da izvuče pesmu zbog famoznog vokala i famoznih interpretacija. Goca joj je zamerila na nesigurnoj interpretaciji.

Jelena joj je rekla da moze da ide u Ameriku, London i da tamo napravi karijeru, jer se to poštuje više tamo nego u Srbiji.

Obzirom da ima crnački glas, Marija sigurno, može napraviti odličnu karijeru, složile su se Jelena i Leontina. Iako je bila odlična, nije bila kao prethodnih puta i žiri joj je pozeleo da vežba i da ne bude samo u baladama jer moze da peva sve.

22:39 Dunja Jeličić se predstavila pesmom "Krive riječi" – 5 glasova

“Mislim da imamo zvezdu večeri! Za mene je ona zvezda večeri. Zaista, po svim kriterijumima si bila fantastična.” Rekao je Hari oduševljeno. I Jelena je očarana Dunjinim vokalom. Prava devojčica, a glas zreo, emotivan, primetila je Jelena. Dunja je uspela da razneži i Milana. Ona je muzika. Ona ne obraća pažnju ni na pokrete, ništa. Ljude koji prate šou, prate tebe na neki način i drago mi je da si u svakoj emisiji sve bolja. Ne znamo koji žanr da ti damo, a da ne zablistas u njemu, ohrabrila ju je Goca.

22:32 Nikola Milenković se predstavio pesmom "Jedina" – 5 glasova

Ovo je ta interpretacija koju čekamo da do kraja pesme čovek nosi pesmu! Ovo je najbolja njegova do sada, uzviknula je Goca.

I Hari se složio sa njom. Počeo je šunjati se lagano, da bi potom pratio dinamiku pesme.

Leontina je primetila da je Nikola poslušao članove žirija. Sve to što je iznijansirao je činilo neverovatan nastup. Blistav momenat ovog dana, zaista, rekla je Goca.

"Tako je lep tvoj glas, stvarno mislim da si zašio", rekao je Milan.

22:25 Mehmed Spahić se predstavio pesmom "Prsten i zlatni lanac" – 4 glasa

Mehmed je zadovoljan rezultatom. Goca je razmisljala da li da ustane, ali Sviđa joj se način na koji peva, i Hari je primetio deo nekog Mehmedovog stila da peva kroz nos. “Bosanci imaju usud da budu zvezde” rekao je Hari Mehmedu. Preporučio mu je da odabere veselije pesme. Goca je dodala da Mehmed mora mnogo vežbati scenski nastup, iako ima mnogo veliki potencijal.

22:18 Tamara Selimović se predstavila pesmom "1003" –5 glasova

Lepa pesma, lepo otpevana, pet glasova večeras. Takva je i pesma u originalu. Leontina je primetila da se Tamara potpuno igrala pesmom i da su njene fraze pravila zavesice. Ona ju je uporedila sa pevašicom Salome, Hari se složio da je sve dobro bilo da ima samo reši hvale za nju. Milan i Goca su se pridruzili šestitkama. Jelena je iskoristila priliku da se zahvali svoj deci koja su pevala njene pesme u Zvezdicama.

21:59 Melanija Milenković se predstavila pesmom "Pogledi u tami" – 4 glasa

Marijanu je zanimalo zašto je odabrala mušku pesmu. Melanija je htela da proba nešto što nije pevano do sada. Falilo je svega pomalo, rekao je Milan. Dosta nesigurnosti i nezainteresovanosti. Kroz čitavu pesmu je pratilo baš to – nezainteresovanost.

Goci se dopalo jer je Melanija izabrala baš ovu pesmu. Prijao joj je vokal, za koji kaže da je božanstven. Jedna od boljih interpretacija, smatra Goca.

Leontina je primetila da je Melanija “povukla ručnu” jer su joj u prethodnim emisijama komentarisali upravo taj problem kontrolisanja energije.

21:45 Julija Petrović se predstavila pesmom "Zauvek" – 4 glasa

Milan Juliji nije dao svoj glas. Goca je sve vreme govorila Milanu da ne zna šta da radi. Strofe su zvučale kao da je jedva čekala da pobegne iz njih. Ne zna šta je razlog tome. Iako je na samom početku pesme bila savršena, Leontina je primetila da je, što je više zalazila u matricu, gubila svoj glas, prosto joj je bilo naporno. Goca je dodala da ne peva pesmu kroz nos. Dramatika pesme se mora graditi od prvog momenta do kraja, smatra Haris. Sustina je prenošenje emocija da se bilo kome svidi.

21:34 Nejaz Ramčevski se predstavio pesmom "Azra" – 5 glasova

Svih pet za Nejaza! Naravno, krenućemo od Harija. “Pa mogao si bolju pesmu. Dobra je pesma, ali je teška” poručio mu je Hari.On je uvideo i da je Nejaz imao i boljih interpretacija. Sve u svemu, dobro je, zaključio je Hari.

Milan i Hari su branili stav. Milan je zamerio Nejazu izgovor pojedinih reči, koji je bio katastrofalan. Goci se jako svidela Nejazova boja glasa i muzikalnost. Ona ga je prepoznala iste sekunde kada je počeo da peva.

Leontina nije mogla da mu zameri na izgovoru reči, imajući u vidu da je Nejaz iz Niša. “Nije to zamerka, ja ti skidam kapu, super si!” rekla je Leontina.

21:25 Milana Ignjatov se predstavila pesmom "U inat prošlosti" – 5 glasova

Sve je iznenadio naprasni kraj pesme. Skoro svi su čekali kraj da ustanu, pa je Milana dobila svih pet. Milanu je ovo vidno zbunilo. "Ako se dete u prethodnoj numeri premalo dalo, Milana se previše dala", rekla je Leontina.

Leontina je primetila da Milani dobro stoje pesme Aleksandre Radović.

Hariju nije za svih pet, nije znao da će se svi podići. On smatra da je za četiri. Jelena je primetila neverovatnu tremu kod MIlane, ali u isto vreme i odličan glas i ogromnu energiju. Bolje da ima viška energije, nego manjka.

21:16 Vladislava Jajčević se predstavila pesmom "Mojot svet" – 4 glasa

Milan je odlučio da Vladislavi ne da svoj glas. Jelena se prva podigla. Ona se setila Vladislave kada ju je ugledala, Neobičan izbor pesme, i zadovoljna je jer čuju ovu pesmu po prvi put.

U refrenima je bilo očito da nema problema prilikom pevanja pesme, ali su strofe sigurno mogle biti emotivnije. Milan je dodao da smo na polovini takmičenja, te se kriterijumi moraju menjati.

Milanu je celokupan utisak bio da je nastup bio dosadnjikav, iako je Vladislava odlično pevala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track