(VIDEO) NISMO MI BUDALE: Evo šta je sve Kristijan odglumio na Farmi
Foto: Damir Dervišagić

Cirkusant

(VIDEO) NISMO MI BUDALE: Evo šta je sve Kristijan odglumio na Farmi

Stars -
Nemojte vi mene mnogo ozbiljno da shvatate! Nisam pevač niti glumac i nemam način da zabavim ljude, povremeno na Farmi kažem neku kontroverzu, priznao je Golubović

Kristijan Golubović, jedan od poslednjih preživelih iz filma "Vidimo se u čitulji", ušao je u rijaliti šou Farma kako bi sebe predstavio kao neko ko se odavno odrekao kriminala, iako čim napusti imanje odlazi u zatvor na četiri godine zbog prodaje droge. Ono što je uspeo da o sebi kaže jeste da je odličan glumac i veoma ubedljivo izmišlja priče u koje i sam veruje.

Svi se sećamo kako je odglumio seks sa Stanijom Dobrojević dok su uživali u nagradi u hotelu u bilzini imanja Lisović. Odlično je simulirao seks i pre nekoliko sati, kada je čak skinuo gaće i nasrnuo na Starletu.

Suze žestokog momka najverovatnije su takođe lažne jer, samo dan pošto je dobio pismo od svoje supruge Ivane, kada je i plakao, okrenuo se svom seksualnom nagonu i na prvoj žurki se trljao od balerinu, a potom se ljubio sa Stanijom.

Golubović, kako bi se pokazao i kao ljubitelj životinja, jureći tele po imanju, tepao mu, mazio i širio ruke kako bi mu prišao. "I ja sam malo jak. Miran budu", tepao mu je Kristijan.

Kristijan neprestano propagira zdrav način života i prave porodične vrednosti, a onda bez ikakvih problema se na imanju ljubio sa muškarcima. Tako je, kao pravi glumac koji igra svoju ulogu, ljubio se sa Acom Živanovićem.

Ako naši reditelji ne prepoznaju njegov talenat za neku sporednu ulogu u domaćoj seriji, Golubović bi mogao da glumi u porno indrustriji jer je nonšalantno pokazao svoj ponos dok se tuširao i uopšte ga nije bilo sramota.

Koliko voli da glumi žestokog momka otkrila nam je policija koja je provela Kristijana zbog svih njegovih priča o ubistvima koje je počinio ili prisustvovao teškim krivičnim delima.

"Nemojte vi mene mnogo ozbiljno da shvatate! Nisam pevač niti glumac i nemam način da zabavim ljude, povremeno na Farmi kažem neku kontroverzu", rekao Golubović na saslušanju u policiji. Toliko je dobro sve odglumio da je eto čak i policiju prevario, ali nismo svi mi budale.

Pozivamo čitaoce da na našu Fejsbuk stranicu Kurir-Stars pošalju situacije u kojima Kristijan Golubović nije bio iskren ili je glumio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track