(VIDEO) NOVA FARMA, NOVA PRAVILA: Zadruga prvim pismom iznenadila takmičare
Foto: Printskrin

Promene

(VIDEO) NOVA FARMA, NOVA PRAVILA: Zadruga prvim pismom iznenadila takmičare

Stars -
Zadruga je s početkom "Farme 7" uvela nova pravila, pa je tako farmerima predložila da uvedu novu kaznu za sluges, što su takmičari sa oduševljenjem prihvatili.

Miki Mećava je prvi gazda u novoj sezoni rijalitija, a farmeri su dobili pismo koje je pevač pročitao i saopštio svima vesti.

"Znate da gazdu morate da slušate. Posebno sluge moraju da slušaju, ali uvek se nađe neki nestašni farmer. Predlažemo da smislite deset kazni koje će gazda moći da koristi do kraja serijala za one koji ga ne slušaju", predložila je Zadruga, a farmeri su odmah počeli da smišljaju novu kaznu. Prva se javila Kristina Čanković i iznela svoj predlog.

"Pošto su svi ovde gadljivi, mislim da bi prava kazna bila da se gazdi peru noge, uz masažu i pedikir", rekla je balerina, ali njen predlog nije prihvaćen.

Čipi je predložio da gazda smisli kaznu koja će biti korisna za sve, tako na primer, da kažnjeni sluga jedan dan svima donosi vodu ili nešto drugo što im je potrebno, a farmeri su usvojili ovaj predlog.Na farmerima ostaje da danas smisle sve kazne, koje Zadruga mora da odobri da bi ih sprovele u delo. Zadruga se kasnije oglasila još jednim pismom, kojim je podsetila farmere na stara pravila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track