Zorica Marković iznela šokantne detalje o Vesni Zmijanac. Neće joj oprostiti ovo kad bude saznala
Foto: Printskrin

Kao drugarice

Zorica Marković iznela šokantne detalje o Vesni Zmijanac. Neće joj oprostiti ovo kad bude saznala

Stars -
Učesnica Farme Zorica Marković iznela je niz šokantnih činjenica iz privatnog života Vesne Zmijanac.

Markovićeva je u razgovoru sa imenjakinjom Zoricom Marković otkrila da je Zmijančeva iz zdravstvenih razloga kupila kuću na Bukulji, a ne da bi se sklonila od gradske buke i gužve, kako priča u javnosti.

Ona se za pogrešnu struju uhvatila. Poštujem njenu karijeru, ali se.e mi se na njenu karijeru. Ja sam ostvarena majka i supruga i samo se boga plašim. Ona možda misli da nemam šta da kažem o njoj, ali grdno se prevarila. Rekla mi je:

"Neću ja da kuvam, pa da zglajznem kao ti." E, ja kad zglajznem, onda ću da idem kod nje na Bukulju da se lečim, pošto je ona kuću na Bukulji sazidala da bi se lečila nervno. To ima zapisano i dokazano - rekla je Zorica aludirajući na to da su Vesni lekari preporučili da na Bukulji leči živce.

Markovićeva je toliko bila besna što ju je Zmijančeva proglasila tračarom, a nije uspjela ni da joj ubode prezime, pa je nastavila da preti Vesni iza njenih leđa.

"Ona misli da ja ne znam ništa o njoj, ali grdno se prevarila. Zaboravila je da sam joj odlično poznavala majku, neka joj je laka crna zemlja. Proteklih 20 godina bila sam na estradi, ali nisam snimala, ipak, mnogo toga znam. Bolje neka me se kloni. Svašta mogu da kažem. Pijandura jedna. Folira se ovde, neće ni čašicu da uzme, a znamo šta radi napolju", rekla je Markovićeva.

Na ove prozivke nadovezala se i poznatija Zorica Marković rekavši da ona i Zmijančeva zapravo nisu nikakve drugarice.

"Ona stalno insistira da smo mi drugarice, a od toga nema ništa. Ma, kakav je ona meni prijatelj, laže! Nemamo mi nikakav odnos. Ne zanima me ona, svi smo ovde došli posebno", izjavila je Zorica.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track