TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Fenomenalni Željko u koži Ace Lukasa osvojio 1.000 evra za bolesnu decu!
Foto: TV Prva

Apsolutni pobednik

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Fenomenalni Željko u koži Ace Lukasa osvojio 1.000 evra za bolesnu decu!

Pop kultura -
Ja sam nadam da smo napravili jedan humorističko-humanitarni šou. Nagrada ide Dečjem onkološkom centru u okviru Kliničnog centra Beograd, rekao je Šašić
1 / 15 Foto: TV Prva

Pobednik četvrte epizode muzičkog šou programa je Željko Šašić koji je nastupio u ulozi Ace Lukasa. Svi su se složili da je ovo bila imitacija za pamćenje i da su na sceni upravo videli i čuli samog Acu Lukasa. Željko se zahvalio rekavši da je ovo bio još jedan humorističko-humanitarni šou, i da je ipak posle svega najvažnije da nagrada ode u prave ruke, onima kojima je to potrebno Dečjem onkološkom centru u okviru Kliničnog centra Beograd.

"Ja sam nadam da smo napravili jedan humorističko-humanitarni šou. Nagrada ide Dečjem onkološkom centru u okviru Kliničnog centra Beograd", rekao je Šašić, koji je apsolutni pobednik.

Željko Šašić je ponovo otpevavši Lukasovu pesmu digao na noge publiku, koja ga je nagradila ogromnim aplauzom i ovacijama.

Šou je otvorio specijalni član žirija, fudbaler i zaljubljenik u muziku Savo Milošević, koji je pre nego što se priključio stalnoj žirijskoj ekipi uskočio u lik Zdravka Čolića i zapevao njegov hit "Pusti, pusti modu“. Savo je odmah odao tajnu da neće biti strog u ocenjivanju jer mu je sada jasno da nije ni malo lako "biti neko drugi".

Knez je posle imitacije Džibonija pevao jedan od hitova Hari Mata Harija. Goca Tržan fenomenalno je ispunila zadatak nastupajući kao hevi metal grupa AC/DC.

Skaj Vikler ostaje u rep fazonu i bio je Will I Am, a svojom interpretacijom i stepovanjem oduševio je sve, pa i glumicu Katarinu Radivojević koja mu je dala najveću ocenu. Tamara Dragičević se našla u ulazi Lepe Brene, dok je Ana Kokić imala komplikovanu transformacija u operskog pevača Lučana Pavarotija. Sneki je imala zadatak da postane Viktorija. Za Aleksu je bio namenjen romantični Eros Ramacoti, a pobednik prethodne emisije Borisa Milivojevića bio kralj roka Elvis Prisli.

Ana Kolić vodi u generalnom plasmanu sa 148 poena, drugi je Željko Šašić sa 133 poena, koliko ima i Aleksa Jelić.

Voditelji šou programa su Marija Kilibarda i Petar Strugar. Pobednik svake epizide dobija 1.000 evro nagrade koju donirati onome kome žele, a ukupni pobednik dobiće 25.000 evra, koje će takođe dati u humanitarne svrhe.

00.12 - Imitacije za sledeću epizoduSneki – MadonaAlelksa – Vlado GeorgievBoris – Halid BešlićaTamara – Jelena RozgAna – Elton DžonGoca Tržan – Saša LošićKnez – Fredi MerkjuriSara – Aleksandra RadovićSkaj – Marija ŠerifovićŠašić – Aksl Rouz.

23. 45 - GLASOVI ŽIRIJA: Savo Milošević: 2 poena za Sneki, 3 poena za Borisa, 4 poena za Tamaru, 5 poena za Skaja, 6 poena za Saru, 7 poena za Aleksu, 8 poena za Anu, 9 poena za Kneza, 10 poena za Gocu, 12 poena za Željka Šašića (najbolja imitacija koju sam ikada video).Ivan Ivanović: 2 poena za Sneki, 3 poena za Borisa, 4 poena za Aleksu, 5 poena za Kneza, 6 poena za Anu Kokić, 7 poena za Tamaru Dragičevič, 8 poena za Saru Jovanović, 9 poena za Gocu Tržan, 10 poena za Skaja (veliko iznaneđenje), 12 poena za Željka Šašića (zaista pravi Aca Lukas).Katarina Radivojević: 2 poena za Aleksu, 3 poena za Sneki, 4 poena za Kneza, 5 poena za Borisa, 6 poena za Anu, 7 poena za Tamaru, 8 poena za Saru, 9 poena za Gocu, 10 poena za Šašića, 12 poena za Skaja.Marija Mihajlovic: 2 poena za Aleksu Jelića, 3 poena za Sneki, 4 poena za Tamaru, 5 poena za Borisa, 6 poena za Anu, 7 poena za Kneza, 8 poena za Skaja, 9 poena za Gocu, 10 poena za Saru, 12 poena za Željka Šašića.

Nakon glasanja žiraja vodi Željko Šašić, zatim idu Goca Tržan i Skaj Vikler.GLASOVI TAKMIČARA: Sara – 5 poena za Gocu, Boris – 5 poena za Kneza, Sneki – 5 poena za Skaja, Šašić – 5 poena za Sneki, Aleksa – 5 poena Sari, Ana – 5 poena Šašiću, Tamara – 5 poena Sari, Goca – 5 poena Ani, Skaj – 5 poena Knezu, Knez – 5 poena Skaju."Željko, ti si lud čovek. Ti si za mene sad Aca Lukas", obratila se Tamara Željku pre nego što je svojih pet poena dala Sari Jovanović.

23.22 - Knez zatvara ovonedeljnu emisiju imitirajući Harija i pevajući njegov hit Lejla, koju je bosanski pevač pevao na Evroviziji. "Najzahtevnija moja uloga od početka šoua jer je Hari zaista izvrstan pevač, pogotovo kada je upitanju ovu pesmu. Željko Joksimović mu je napisao fenomenalnu pesmu i on se trudio da pokaže svoje vokalne mogućnosti", rekao je Knez. Posle nastupa publika je Kneza nagradila velikim aplauz."Ovo je Knez razvalio. Ovo je bio Hari. U nekim ranijim interpretacijama si bio ti, ovo si se baš potrudio", rekla je Marija. "Odlično si otpevao", rekla je Katarina. "Ti si odličan posao, ali su ti napravili nos. Bilo je prijatno slušati te", rekao je Ivan. "Ovaj šou je fenomenalan i oduševljen sam. Ova interpretacija me je zaprepastila jer je Hari najzahtevnijih pevača i ja ću tako i vrednovati", rekao je Savo, koji je pre nego što je dao svoju ocenu otpevao deo Knježeve pesme "Samo ti".

23.11 - Skaj kao Will I Am. "Dosta glup tekst. Mnogo je teže naučiti glup tekst. Sad će me imalinom mazati", želio se Skaj. Repovao je, stepovao, đuskao do znoja, i uspeo da svojim glasnim žicama proizvede. identično promuklo crnačko pevanje. "Radio sam kao crnac za ovo. Nisu mi dali da pijem pivo", našalio se Skaj."Ja sam frapiran svima, profesionalnošću. Povrh svega te boje mi prijaju,nastup je bio fenomenalan"; rekao je Savo. "On nosi crno-bele boje i partizanovac je i usput je crnac, alii si fenomenalno si igrao", rekao je Ivan. Ovo je tvoj najbolji zadatak i čekala sam da stepuješ. Svaka čast", rekla je Katarina, a Skaj je dodao da je ovo prva pohvala koju mu je glumica uputila. "Oduševio si me. Bravo", rekla je Marija.

22.53 - Goca Tržan kao legendarni frontmen grupe AC/DC Brajan Džonson zapevala je čuveni hevi metal hit "TNT". Tržanka je ko dinamit pokazala svu svoju energičnost na sceni, mada joj je bilo veoma teško da se nosi sa hrapavim Brajanovim glasom. "Ovo je druga emisija da sam nakaza. Ovo je testosteron pesma. Bilo mi je teško da derem grlo", rekla je Goca. "Ovo je jedno od najboljih izvođenja večeras i u pevačkom smislu, a energiju koju nosi Goca retko ko može. Ovo je vrh", rekao je Savo. "Toliko si imala muškosti u sebi da iznešeš ovu pesmu. Meni su zasmetali nokti, ali si bila odlična", rekao je Ivan. "Bila si fantastična. Toliko si dobro ušla u energiju", rekla je Marija. "Goco, već smo navikli na tvoju imitaciju, al ovde je bila energija", rekla je Katarina.

22.40 - Tamara Dragičević ulazi u kožu Lepe Brene i peva "Sitnije Cile, sitnije" i nastupa sa Slatkim grehom. "Ovo mi je bila najteža uloga. Ta njena svedenost, a neprestani osmeh, to mi je bilo najteže", rekla je Tamara. U crnom fraku, leptir mašnom na vratu i golim vitkim nogama izdignutim na visokim štiklama, Tamara aka Brena je na scenu izašla u pratnji “Slatkog greha” i zapevala “Sitnije Cile sitnije”. Tamara je đuskala i bacakala noge uvis onako kako je to i Brena radila osamdesetih godina prošlog veka. "Ivan je uživao kao prasac", rekla je Katarina. "Ovo je bio jako dobar nastup. Ovako bi izgledao Lepa Brena 84", rekao je Ivan. "Sjajno", rekla je Katarina. "Što se mene tiče ne treba ni da se oblačiš i Katarini si se dopala. Smetao mi je piskav glas, ali glumački si to odlično uradila", rekao je Savo. "Mi radimo replike spotova i živih nastupa. Meni si dobro otpovala. Bila si sjajna", rekla je Marija.

22.20 - Pesmu "Se Bastasse Una Canzone" Aleksa Jelić je peva u duetu sa Pavarotijem kojeg glumi Ana Kokić. Za Aleksu je bio izazov da skine Ramacotijevu nazalnu boju glasa, dok je za Anu ovo bila još jedna teška transformacija budući da je morala da nabaci tešku masku na lice i još mnogo kilograma u predelu stomaka da bi fizički zaličala na debeljuškastog slavnog tenora. Ujedno ovo je bio i najteži vokalni izazov, a Ani je pošlo za rukom za bude na visini zadatka."Ana je vanserijski pevač i za nju nema granica. Jelić je uzeo profesora da bi savladao ovu pesmu", rekla je Marija. "Sjajan ste tandem. Sjajno pevanje, Ana nisam znala da tako dobro pevaš", rekla je Katarina. "Najzanimljivo je kada je iz pokojnog Pavarotija progovorila Ana", rekao je Ivan.

22.10 - Željko Šašić uleteo je u kožu Aca Lukasa pevajući "Jesi li to ti". Ovaj nastup publika čeka cele nedelje, budući da je Lukas oženjen bivšom Šašićevom suprugom . "Ja sam ovo dobio po kazni jer nisam bio dobar. Spremio sam se samo tako", rekao je Šašić pre nastupa. Već kod prvih taktova Željko je digao publiku na noge. Sve je bilo kao kod Lukasa, od fizičkog izgleda, glasa, stava i gestikulacije. Žiri je bio zatečen, Savo je prokomentarisao da je skinuo svaki pokret. "Željko, veliki si car", rekao je voditelj. "Dubok naklon", rekla je voditeljka.

"Ovo je moj fah, narodna muzika. Ako neko od ovog izvede bolje, tražite šta hoćete. Da ne znamo da je ovo Željko Šašić, ja ne znam, frapantno", bio je oduševljen Milošević. "Hvala brate", rekao je Ivan, imitirajući kao da nešto ušmrkuje. "I on je tebe imitirao, sad ste jedan jedan. Bravo, majstore", rekao je Ivan. "Ja samo mogu da kažem, Željko ovo si odvalio", rekla je Marija. "Željko, ovo je bilo genijalno. Do sada nisi pokazao gumačke sposobnosti", rekla je Katarina. "Do sada zadaci nisu bili ispirativni. Posle ovoga Aca Lukas napuniće dve Marakane", rekao je Željko.

http://www.youtube.com/watch?v=kTJE2jy9oZI

21.51 - Super Sneki kao rok diva osamdesetih Viktorija peva pesmu Barakuda. "To je jedna od mojih omiljenih pesama. Što se tiče pokreta, to je negde u meni", rekla je Sneki. "Sjajno izgledaš večeras. Dopalo mi se tvoja transformacija. Imam jednu zamerku, to je njen trzaj glave, to bi dodala, sve ostalo je sjajno", rekla je Katarina. "Sjajno", rekla je Marija. "Kako neko može da ima ovakve noge. Ja nisam mogao da slušam pesmu. Posebne poene samo za noge", rekao je Savo. "Ti sebe najviše daješ i to se oseća svaki put kada te gledam. Ovo za tebe nije bio lak zadatak, ali ti se trudiš", rekao je Ivan.

21.40 - Prošlonedeljni pobednik Boris Milovojević nastupa kao kralj roka Elvis Prisli pevajući "My way". "Teže je bilo imitirati Tinu Tarner, danima sam morao da skidam farbu sa sebe posle emisije", rekao je Boris pre nastupa. U belom odelu i karakterističnim zulufima oduševio je publiku i da ubrzao je ritam uz "Viva Las Vegas". Njegov nastup ostao je u senci prošlonedeljnog kada je bio Tina Tarner.

"Nije lako nositi štikle, sve vreme sam išao na prstima i nisam se navikao. A imam i plave oči kao Elvis", rekao je Boris. "Nažalost ne možemo da vidimo sve, pa ne vidim te plave oči. Ja ne privlačim muškarce, oni sami dolaze. Sjajne, mnogo radiš na izrazu. Jako dobro što si vukao usta u stranu kao Elvis. Ti se uvek potrudiš da potrefiš boju glasa", rekla je Katarina. "Beskrajno zabavan. Divan si", rekla je Marija. "Ja sam u ozbiljnom problemu ako svi budu daleko iznad moje interpretacije. Svaka čast", rekao je Savo. "Još imam svoj kostim Elvisa, jer sam njegov veliki fan. Podsetio si me sa igranki moga ćaleta. Malo više energije, malo više energije u bokovima", rekao je Ivan.

21.15 Sara Jovanović unela je duh MTV-a kada se u studiju pojavila kao Britni Spirs. Sara je oduševljena što je dobila da glumi nekoga u čemu će da uživa. Seksi pevačica je spektakularnim nastupom pokazala da je velika zvezda i veoma podsetila na Britni Spirs i fizički i odličnom izvedbom. "Drago mi je što sam napokon dobila da imitiram žensko. Uživala sam imitirajući Olivera Mandića i Milana Stankovića", rekla je Sara.

"Fenomenalno, ja sam zaprepašćen. Ovo je meni izgledalo fenomenalno. Savaka čast", rekao je Savo. "Mislim da je super igrala, super si pevala, ni Britni ne bi bolje", rekao je Ivan. "Videlo se da si uživala u zadatku. Sjajno si otpevala i imala si njen bezobrazluk", rekla je Katrarina. "Konačno zadatak koji si želela. Kroz zadovoljstvo si radila. Ovo je bilo perfektno", pohvalila je Marija.

21.11 Savo Milošević, naš proslavljeni fudbaler, otvorio je šou pevajući veliki hit Zdravka Čolića "Pusti, pusti, modu".

21.10 Trenutno u ukupnom plasmanu vodi Aleksa Jelić sa 118 poena, druga je Ana Kokić sa 117, dok je treći Boris Milivojević sa 110 poena.

http://www.youtube.com/watch?v=dXJ7sGAtXnc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track