ŽURKA: Farmeri nisu dobili hranu, Era grlio i tešio uplakanu Jelenu Golubović

Zabava do jutra

ŽURKA: Farmeri nisu dobili hranu, Era grlio i tešio uplakanu Jelenu Golubović

Stars -
Era Ojdanić, Miki Mećava i Zoran Jagodić Rule proveli su neko vreme u Lisoviću u protekloj sezoni Farme, a iako je Rule ispao pri samom početku, Miki i Era dugo su ostali zajedno sa ostalim farmerima

Zadruga je spremila farmerima još jedan petak pun dobrog provoda, ali i odličnih pevača, pa će se večeras u Lisoviću naći Šako Polumenta, Stoja, Era Ojdanić, Rule i Miki Mećava.

Izgleda da je Zadruga odlučila da časti farmere i oraspoloži ih kako bi u narednoj nedelji bilo manje svađa i boljeg raspoloženja, pa će večeras na Farmu ući čak pet pevača, a od toga tri bivša farmera.

Era Ojdanić, Miki Mećava i Zoran Jagodić Rule proveli su neko vreme u Lisoviću u protekloj sezoni Farme, a iako je Rule ispao pri samom početku, Miki i Era dugo su ostali zajedno sa ostalim farmerima, a Ojdanić se čak vraćao dva puta.

23.50 Sara se rasplakala u spavaćoj sobi. Dok je popravljala šminku, Jelena Jovanović je prišla i zagrlila je. "Pitao me je Era da li znam kako je njemu pravo ime i onda je izgovorio ime Andrija", jedva je izustila Sara.

Priliku je odmah iskoristio Ivan koji je došao kod Sare da vidi šta se događa. Kada je otišao, Sara je prokomentarisala "On voli mene, ali ja volim drugog. A taj drugi, ko zna gde je!"

Zatim je u sobu ušla Suzana. "Šta se dogodilo", upitala je, a kada joj je Sara objasnila šta se dogodilo, voditeljka ju je prekorila. "Zbog toga plačeš?! Pa ti stvarno nisi normalna", kratko je rekla i otišla.

23.33 Era i Rule su ušli u spavaću sobu gde je bila Jelena. Ona je plakala jer su joj doktori rekli da ima čvoriće na grlu. "Nemoj da plačeš, znam kako ti je. Čim sam ušao, odmah sam pitao gde je Jelena", rekao je Era Ojdanić i zagrlio je.

U toku žurke je Era sve vreme bio sa Jelenom, plesali su, ali i pričali.

23.25 Žurka je konačno počela i farmeri su s nestrpljenjem ušli u trpezariju gde su ih čekali pevači, a prvi je zapevao Šako Polumenta i to svoj stari hit "Pod sjajem ružičastih zvezda". Nizali su se hitovi "Dišem za tebe", "Daj mi malo vremena"...

Prvi komentar farmera je bio da nema hrane na stolu...

Dok su se farmeri veselili, Zorica Marković je bila u kuhinji i jela sama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track