TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Knez pobedio za malu Lanu!
Foto: TV Prva

Nenad Knežević sve zadivio

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Knez pobedio za malu Lanu!

Pop kultura -
Nagradu od 1.000 evra pevač odlučio da donira šestogodišnjoj devojčici, kojoj je potrebna transplantacija koštane srži u Italiji
1 / 39 Foto: TV Prva

Promena pola opet donela uspeh!Nenad Knežević Knez pobednik je sinoćne epizode šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“ fantastičnom imitacijom američke dive Meri Džej Blajdž.

Crnogorski pevač zasenio je ostale takmičare svojom transformacijom, ali i izuzetnim izvođenjem pesme „One“, koju je otpevao u duetu s Bonom Voksom, odnosno Gocom Tržan.

Nagradu od 1.000 evra Knez je odlučio da donira maloj Lani Nikolić, kojoj je konstatovan težak oblik aplastične anemije. Za transplantaciju koštane srži u Italiji neophodno je čak 156.000 evra, bez troškova puta, boravka i hemoterapije, kao i 50.000 evra za pronalaženje nesrodnog donora koštane srži. Knez je pozvao sve da pošalju SMS na broj telefona 4022 kako bi se do katoličkog Božića skupio novac.

Gost u žiriju bila je Nataša Bekvalac, koja je premijerno izvela novu pesmu „Bolesno te volim“. Devojka Vlade Vuksanovića smestila se pored Ivana Ivanovića i tako televizijskom voditelju, kao što je Kurir već pisao, oprostila teške reči upućene na njen račun u emisije „Veče s Ivanom Ivanovićem“.

Visoke ocene žirija dobio je Željko Šašić, koji je morao da uđe u kožu Super Sneki. U šorcu, okićen šljokicama, s gomilom šminke, u plavim cipelama s visokim potpeticama, simpatično je vrckao sa skupljenim kolenima, pokušavajući da dočara pokrete koleginice iz filma „Tesna koža“. Pohvale za dobro obavljen posao zaslužio je i Aleksa Jelić, koji je imitirao Natašu Bekvalac.

Do velikog finala ostalo je samo još tri nedelje, a konačnog pobednika takmičenja znaćemo 28. decembra, kad će svoj glas moći da dodele i gledaoci.

Voditelji šoua su Marija Kilibarda i Petar Strugar. Pobednik svake epizide dobija 1.000 evra nagrade koju donirati onome kome žele, a ukupni pobednik dobiće 25.000 evra, koje će takođe dati u humanitarne svrhe.

http://www.youtube.com/watch?v=fap9WiRR5H0

Imitacije za sledeću emisiju:Sneki - ŠerBoris – Željko JoksimovićGoca - KnezSkaj – Željko ŠašićSara – Keti PeriAleksa Jelić – Roj ŠajderTamara - RuslanaAna – Ben VerinŠašić - CecaKnez – Zvonko Bogdan.

GLASOVI ŽIRIJANataša Bekvalac: Boris Milivojević 2 poena, Sneki 3 poena, Skaj Vikler 4 poena, Sara Jovanović 5 poena, Tamara Dragičević 6 poena, Goca Tržan 7 poena, Knez 8 poena, Željko šašić 9 poena, Aleksa Jelić 10 poena, Ana Kokić 12.Ivan Ivanović: Sneki 2 poena, Aleksa Jelić 3 poena, Goca Tržan 4, Boris Milivojević 5, Sara Jovanović 6 poena, Skaja 7, Tamara Dragičević 8, Knez 9, Ana Kokić, Željko Šašić 12 poena.Katarina Radivojević: Sneki 2 poena, Boris Milivojević 3 poena, Goca Tržan 4 poena, Aleksa Jelić 5 poena, Skaj Vikler 6 poena, Sara Jovanović 7, Tamara Dragičević 8 poena, Ana Kokić 9 poena, Kneza 10, Željko Šašić 12 poena.Marija Mihajlović: Boris Milivojević 2 poena, Skaj Vikler 3, Goca Tržan 4, Sneki 5, Aleksa Jelić 6 poena, Sara Jovanović 7 poena, Tamara Dragičević 8 poena, Ana Kokić 9 poena, Željko Šašić 10 poena, Knez 12 poena.

GLASOVI TAKMIČARABoris - 5 poena za Tamaru, Sneki - 5 poena za Željka, Ana - 5 poena za Kneza, Tamara - 5 poena za Željka, Sara - 5 poena za Kneza, Aleksa - 5 poena za Borisa, Goca - 5 poena za Kneza, Knez - 5 poena za Aleksu, Šašić - 5 poena za Kneza, Skaj - 5 poena za Kneza.

23.10 - Crveno odelo i crveni cilindar, duga kosa do ramena... to je „Hipnotizirani“ Skaj u Dinovom novom odelu. Skaj je izgledao kao da uživa u izvođenju ove pesme više nego u prethodnim emisijama. Ni izrazi lica i boja glasa Dina Dvornika, Skaju nisu bili problem. "Bolje izgledaš od pokojnka. Ovo si odradio iz srca i to se videlo", rekao je Ivan.

22.50 - Poslastica stiže i za našu super Sneki, a to je njen kolega Željko Šašić u šorcu, okićen šljokicama, sa gomilom šminke, u plavim cipelama na štiklu. Genijalan nastup. "Jedna koska u stopalu mi je otišla skroz", rekao je Šašić posle nastupa. "Željko je fantastičan, ali ja sam oduševljena svim. Ovo je bila scena iz Tesne kože. Čestitam Željko", bila je oduševljena je Sneki. "Malo smo proširili kostim", zaključila je Sneki. "Željko, ti si Bog. Ti si oslobođen ega. Ti si pravo muško i nije ti lako ući u šorts. I ti si zgodan i ovo je najpozitivnije što sam videla u životu", rekla je Nata. "Ima nešto čarobno u najlon čarapama. Imaš jako lepe noge. Tvoja ekspresija je bila odlična. Bio si spektakularan, bio si sjajan", rekao je Ivan. "Fenomenalan nastup. Sneki je uvek nasmejana i ti si to odlično uradio. Više si mi ličio na Kleopatru, nego na Sneki", zaključila je Katarina. "Mnogo mi je drago što si dobio ovu ulogu jer ste se ti i Sneki u ovom šou dobro sarađivali. Bio si fenomenalan. Odlično si pevao", rekla je Marija.

http://www.youtube.com/watch?v=pVAyGLQVnbY

22.33 - Goca Tržan kao Bono Voks i Knez kao Meri Džej Blajdž. Goca ponovo u muškom ruhu. Sva u crnom, u kožnoj jakni i pantalonama, sa gitarom preko ramena počinje pemu "One". Na sceni joj se pridružuje Knez, od glave do pete u koži, koji ima istu sudbinu kao Goca – opet je „menjao pol“! Knez je dobio 500 ružna, od tajne obožavateljke "Volim te i ljubim najviše na svetu", pisalo je poruci. Goca je otišla do Alekse Jelića koji je u koži Nate Bekvalac i poljubila ga u usta. Knez nije hteo da otkrije od koga je dobio korpu sa ružama. "Uživala sam. Maske su genijalne. Energija vam je bila odlična. Nemam zamerku. Kneze, ljudi koji te slušali i koji te nisu gotivili, sada te obožavaju. Ovo je pun pogodak", rekla je Nata. "Goco, ista si Bono Voks. Često sam zamerao maskerima, ali izgledaš kao Bono. Ono kada si bila žena bila si super. Kneže, jel to mider na tebi. Za gaće ti ništa nije trebalo, bogu falu. Izgledaš kao velika crnkinja koja dobro peva. Tvoje pevanje je bilo impresivno, a što se tiče izgleda, postaješ sve više seksepilnija dama", rekao je Ivan. "Knez je drsko skinuo pevačicu. Ovo je bila najbolja imitacija. Goco, nije najbolje. Konačno nisi Komina i odlična energija", rekla je Kaća. "Goco, kao žena pobeđuješ, kao muškarac razvaljuješ. Kada je reč o Knezu. navijala sam da to bude ovako jer si otpevao fenomenalno i zaista ličiš. Svako od nas poseduje mušku i žensku stranu", rekla je Marija.

22.20 - Peta numera je specijalna poslastica za gostujućeg člana žirija, jer će Aleksa Jelić imitirati upravo Natašu Bekvalac. Nastup počinje pesmom „Dobro moje“, a u nastavku izvodi pesmu „300 stepeni“. "Potrudiću se da njenu imitaciju dočaram na najbolji mogući način. Ovo nije teška numera. Ovde moram da budem više u damskom stilu", rekao je pre nastupa Aleksa. "Zbog usana ne mogu da pričam i mislim da mi dobro stoji plavo", rekao je Aleksa. "Jel ja zaista imam takve usne. Bio si genialan. Iz daleka baš podsečaš. Doduše, imaš bolje noge", oduševljena je Nata. "Trebao si da radiš u govornici ono što radi i Nata u spotu. Pokazao si svoje nenormalne talente. Bio si mi bolje kao Bjonse. Čista desetka. Ako smo šta uradili u ovom šou onda jeste da muškarci slobodno mogu da se obuku kao žene", rekao je Ivan. "Ja nemam zamerke uopšte. Ja sam uživala. Ovo je jako lepo leglo. Nije važno da li si muško ili žena. Ti si pravi artista. Divan si", rekla je Marija.

http://www.youtube.com/watch?v=9xWeeN9F0rs

22.01 - Na red dolazi jedan kabare i duet. U pitanju su Sara Jovanović kao Lajza Mineli, za koju se skoro može reći da izgleda kao njena dvojnica i Tamara Dragičević kao Džoel Grej, koje izvode numeru „Money“ iz filma Kabare. Posle zahtevne numere žiriju su odnele tašnu punu novca. "Sjajno funkcionišete na sceni kao partneri. Jako si ličila na Lajzu, svaka čast, Saro", rekla je Katarina. "Nisam znao da će te biti ovakvi vaćaroši. Odmah sam shvatio da je lažni novac. Sara zastrašujuće podseća na Lajzu. Ovo je bio super nastup. Ana se zadihala, bila je predivna tačka. Bili ste odličan duet. Bile ste izuzetne", rekao je Ivan. "Bile ste divne. Oduševljena sam. Divno ste me zabavili. Sara je moja miljenica. Ono što očekujem posle ovo šoua, jeste tvoja pesma, Saro", rekla je Nataša. "Devojke, mene ste kupili svojim talentom, novac nije bio potreban. Vas dve ste pretalentovane", rekla je Marija.

21.45

- Treći takmičar koji će ove večeri probati da bude neko drugi je Ana Kokić, koja je dobila da bude Fergi. Numera „A littleparty never killed nobody“ je u duhu dvadesete. "Sjajna žurka. Hvala ti što si u ovaj šou vratila u kabare. Odlično si pevala i plesala. Samo malo više bezobrazluka ti je nedostajalo, Ti si više seksi od Fergi", rekla je Katarina. "Meni ovde ništa nije falilo. Ja sam baš uživala. Jako si seksi, džepna si venerica, fascinirana sam tvojim pevanje. Ti si mi bila bolja", rekla je Nata. "Ana, ovde ništa nije falila. Ti si svetska", rekao je Ivan. "Divno, ti napreduješ u svakom smislu. Ovo je fascinantno", rekla je Marija.

21.32 - Sneki nastupa sledeća i peva divnu baladu „Više se ne vraćaš“ Karoline Gočeve. "Mislim da ću uspeti da iznesem tešku emociju", rekla je Sneki pre nastupa. "Nisam bio oduševljen. Ovo je bio jedan tvoj nastup, lepo si pevala i divno izgledaš. Pleniš. Nisam video Karolinu nego Super Sneki", rekao je Ivan. "Sjajno izgledaš. Odlično si otpevala i nisam čula nijedan triler. Iz emisije pevački napreduješ. Sjajno, smatram da Karolina nije veliki izazov za tebe", rekla je Katarina. "Fascinirana sam vama. Slušala sam vas kao devojčica. Imate više potencijla nego što ste do sada prikazali. Meni je ovo bilo super. Karolina nije ko se preterano kreće po sceni. Bila si sjajna", rekla je Nataša. "Puno te voli, jer svaki izazov prihvatiš", rekla je Marija.

21.20 - Boris Milivojević otvara 9. epizodu kao MC Hamer, sa čuvenom rep numerom "Can't touch this". "Savladao sam korake koliko sam mogao. Biti MC Hamer je veoma teško", rekao je pre nastupa Boris. Tokom repovanja Boris je lobirao kod sudija i tražio da mu dodele 12 ili bar 10 poena. Boris je izveo veoma zahtevnu koreografiju i veoma se umorio, ostao je bez daha. "Ostala sam bez teksta. Meni je simpatičan i taj stomačić. Ko sam ja da pričam o ovoj genijalnosti", rekla je Nataša. "Ja mislim da MC Hamer danas izgleda baš kao ti. Bio si odličan. Malo si se zadihao, ali i ja bih", rekao je Ivan, potom se obratio voditelju Petru Strugaru i rekao mu; To što si stavio leptir mašnu ne znači da si bolji voditelj. "Sjajno nas zabavljaš. Hrabro si se uhvatio sa ovom igrom i stomačićem", rekla je Katarina. "Fenomenalan glumac, svi smo uživali. Puno ti hvala što si nas zabavio", rekla je Marija.

http://www.youtube.com/watch?v=Gl0sywMnqt0

21.10 - Nataša Bekvalac je premijerno izvodi svoju novu pesmu "Bolesna te volim".

http://www.youtube.com/watch?v=-qhu3vhKxbE
http://www.youtube.com/watch?v=aHSYhKWat3k
*Svi takmičari moraju da znaju da pevaju* Svaki učesnik u svakoj epizodi mora da imitira drugu muzičku zvezdu, nema ponavljanja. Izazov postaje sve veći kada budu pevali na stranom jeziku, imitirali osobu drugog pola ili druge starosne grupe* Peva se uživo* Nema eliminacija. Takmičari učestvuju i u narednim epizodama* Poeni se sabiraju svake nedelje na osnovu kojih se vrši rangiranje takmičara sve do polufinala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track