FARMA POČELA: Gazda Ekrem bacio oko na Staniju!
Foto: Damir

FARMA POČELA: Gazda Ekrem bacio oko na Staniju!

Stars -
Dvadeset četiri takmičara ušlo je na najpopularnije imanje u Lisovićima i boriće se za nagradu od 50.000 evra

Dvadeset četiri takmičara ušlo je na najpopularnije imanje u Lisovićima, koji će se u toku 100 dana boriti za nagradu od 50.000 i titulu najboljeg farmera.

Ekrem nije oklevao, kao ni mnogu farmeri, pa je tako odmah seo pored Stanije, a i starleta je glasala za njega da joj gazduje prve nedelje.

22.36 - Na imanju ma 19 kreveta, seljani moraju sami da naprave krevete i dušeke. Imaju slamu, igle, konce, daske, eksere, celu radionicu. Ekrem spava u gazdinoj kući.

22.35 - Ekrem je rekao da će svi da biti zadovoljni!

22.33 - Farmeri odlučili da Ekrem bude gazda!

22.31 - Farmeri sami biraju gazdu. Saška Karan je predložila Zoricu, a Zorica Eru. Glasanje je u toku. Ekrem je predložio samog sebe.

22.30 - Ekrem se već svađa sa Prokom, pita ga kakav je to zakon kad ne mogu da puše. Proka je rekao da niko neće moći da legne dok ne sredi krevet i napuni posteljinu slamom.

22.29 - Stgao Proka, pozdravili su ga aplauzom, a on ih je iskritikovao što nisu naložili vatru.

22.27 - Ognjen je svima poželeo dobrodošlicu i da im osmeh traje što duže. Saopštio je prvo pravilo, koje je vezano za pušenje. Naime, pušenje je dozvoljeno samo u kupatilu i samo po jedna osoba može biti u kupatilu. Ako se nađu dve osobe zajedno, biće kažnjene. Farmerima se ovo nije svidelo.

22.26 - Ognjen je okupio sve farmere da bi im saopštio obaveštenje.

22.24 - Studio - Aleksandra kaže da je ekipa kompletirana i svih 24 farmera je na imanju.

22.22 - Era se pomolio, prekrstio i rekao da će biti žestokih okršaja.

23.20 - Stigla je i poslednja grupa farmera. Prilično su raspevani, a Era ih predvodi. Kao i prethodne dve grupe, i ovi farmeri su posluženi pogačom i rakijom.

23.10 - Nazif se ne odvaja od Jovane Nikolić. Kaže da liči na Dženifer Lopez. Oni su komentarisali voditeljku Aleksandru, Jovana je rekla da je lepa, a Nazif je rekao: "Toliko je lepa da sam sve vreme gledao u tebe", misleći na Jovanu.

22.58 - Veselo na farmi! Seljani zaigrali kolce. Glumici Tijani Macuri, poznata po ulozi Petrojke u seriji "Selo gori, a baba se češlja", je rođendan.

22. 51 - Danijel razgovara sa Seksi Sandrom i pita je kako nema ljubav. Ona kaže ima ljubav drugarice, ali nema dečka. Njemu nije jasno kako je to moguće. Sandra kaže da je počela da se preznojava.

22.46 - Danijel Alibabić ne gubi vreme! Već je pokrenuo priču o ljubavi sa Seksi Sandrom i Jovanom Nikolić.

22.45 - Nazif je rekao da će Halidu dati besplatno pesmu, dok je drugi naplaćuju sedam hiljada evra. To je mnogo, može se kupiti avion za te pare, rekao je...

22.40 - Farmeri traže mesto za pušenje. Nazif Gljiva pohvalio je frizuru Jovane Nikolić i rekao da mu liči na neku glumicu, možda Anđelinu Džoli, ali po punđi na neku drugu...

22.32 - Kako saznajemo od naše novinarke, koja se trenutno nalazi u Pinkovom studiu u Šimanovcima, Goca Božinovska nije mogla da izdrži bez cigareta dok je bila u studiu, a pošto je u celoj zgradi zabranjeno pušenje, otišla je u toalet. Društvo joj je pravila glumica Gordana Bjelica. Nakon toga nije bio moguće ući u toalet od dima.

22.26 - Seljani se u opustenoj atmosferi upoznaju i nazdravljju. Sto je pun hrane i pića, čekaju da stignu i ostali farmeri i da počne gozba. Mnoge je zabrinulo to sto je zabranjeno pušenje. Vesna Rivas prebrojava pušače. Zorica Marković priča o svojim opancima, kaže da je prohodala.

22.22 - Farmeri koji su stigli na imanje razgledaju kuću i razgovaraju o tome kad ustaju. Radojka i Dule kažu da ustaju u 6 sati.

22.16 - Poslednjih osam farmera uputilo se put Lisovića.

http://www.youtube.com/watch?v=_peQEeIC_sY

22.11 - Ognjen dočekuje još 8 farmera, koji upravo stižu. Poslužena im je pogača, rakija i slatko.

http://www.youtube.com/watch?v=rVzP-e2rwsY

22.07 - Ekrem Jevrić i Stanija Dobrojević ulaze u studio.

Ekrem kaže da se ne ljuti lako, da može svašta da istrpi. Potudiće se da bude 80 odsto bolji. Čuvao je stoku i svi poslovi su mu poznati. Najteže će mu pasti kupanje. Najviše će mu nedostajati žena.

Stanija kaže da je iskrena i borbena.Ulazi zato što joj se ulazi. Avanturista je i želi da vidi kako će se snaći. Ne plaši se životinja već ljudi. Kaže da ne poznaje nikoga sa naše javne scene. Nedostajaće joj Fejsbuk i Tviter. Ona još kaže da je nećemo videti golu, ali i da ulazi da bi pobedila.

22.00 - Goca Božinovska i Miki Mećava ulaze u studio.

Goca kaže da želi da vidi kolike su njene mogućnosti. Misli da je dobar čovek, nije folirant, nema dlake na jeziku. Dobra je kuvarica, može da bude i zidar, molar... Ništa joj nije strano. Mladost je provela po njivama.

Gocina ćerka Jelena veoma je teško podnela njen odlazak na farmu. Kako saznajemo, Jelena se teško odvojila od Goce i vidno je utučena.

Miki misli da je duhovit, ali i prgav. Misli da će se navići na uslove na farmi, voli životinje, zna da muze krave. Ne užasava se ničega. Plaši ga kakav je krevet.

21.43 - Farmeri se pozdravljaju sa Ognjenom. Zorica Marković je raspoložena i raspevana. Dočekali su ih sa pogačom i rakijom.

21.41 - Prva grupa farmera je stigla na imanje.

http://www.youtube.com/watch?v=H1RFiQL_R7w

21.36 - Ljuba Pantović Subotić i Era Ojdanić ulaze u studio.

Ljuba najveća titule su joj ćerke. Spremna je na kompromise. Ne zna šta da očekuje. Može da jede i da ne jede. Obožava životine, ništa joj ne smeta u vezi sa štalom.

Era kaže da je vredan, pošten. Prošao je celu planetu. Očekuje da pokaže onima koji ne znaju šta je farma. Zna sve da radi. Nedostajaće mu seks.

21.29 - Filip Mitrović i Gordana Bjelica ušli su u studio

Filip kaže da je veseo, nasmejan, voli zabavu. Najteže će mu pasti što higijenski uslovi nisu dovoljno dobri. Radio je u štali. Ne razmišlja o pobedi, ali vole bi da pobedi.

Gordani je omiljeno mesto za odmor selo, obožava miris đubreta. ima pobednički duh, ne voli zlobu. Volela bi da pobedi neko ko je čovek.

21.13 - Ognjen obilazi imanje i kaže da je sve divno i da je veče čarobno. U kući se nalazi oko 17 kreveta, ali ništa nije sređeno.

21.11 - Još osam farmera uputilo se put Lisovića

21.09 - Filip Panajotović i Saška Karan ulaze u studio.

Filip dosta kasni, voli izlaske, nije zaljubljive prirode. Ne zna šta da očekuje. Nedostajaće mu klubovi i devojke.

Saška voli selo, nepredvidiva je, misli da će se prilagoditi. Volela bi da vidi pozitivnu ekipu. Ne užasava se posla koji je očekuje.

21.00 - Tijana Macura i Nenad Aleksić Ša ušli su u studio.

Tijana je saosećajna, osetljiva na nepraavdu i često plače. Brzo plane. Trudiće se da bude ono što jeste. Mesila je hleb.

Nenad ne voli da čita knjige. Sve mu je poznato, nejviše će mu nedostajati filmovi i brat. Očekuje ludnicu i nada se da neće biti dosadno. Voleo bi da pobedi.

20.55 - Zoran Jagodić i Jovana Nikolić ušli su u studio.

Zoran kaže da je tačan i precizan. Najnervozniji je kad je gladan. Ništa mu nije stranu, spreman je za borbu. Plaši ga ako prvo veče bude u štali.

Jovana kaže da je plemenita i komunikativna. Očekuje da bude sve ok, nije svađalica. Plaši je što neće biti konja. Nedostajeće joj porodica. Volela bi da vidi Čolu.

20.43 - Seksi Sandra i Danijel Alibabić ušli su u studio.

Danijel kaže da se nikada nije oprobao u seoskim poslovima. Ne zna da sadi, ore i kopa, ali misli da će naučiti na imanju. Nada se da će ga posle Farme zvati više da nastupa.

Sandra Valterović kaže da je dobar prijatelj. Nikada nije bila na selu. Očekuje dobro zezanje. Užasava se štale i buba.

20.40 - Ognjen se nalazi na imanju i kaže da mu posebno srce zaigra kad dođe na farmu. Zemlja nije obrađivana dve godine i, kako kaže Ognjen, farmeri će se namučiti.

20.35 - Prvih osam farmera uputilo se ka imanju.

20.30 - Ulaze Nazif Gljiva i Zorica Marković

Nazif bi voleo da sa njim uđe i Suzana Mančić, ali i da postane predsednik BiH. Možemo da očekujemo puno satire i puno fora.

Zorica je ušla u opancima! Nada se da će pokazati kako se pravi sir. Očekuje šarenu balegu. Ne bi volela da vidi Miloša Bojanića i Vesnu Zmijanac. Možemo da očekujemo svašta!

20.25 - Ulaze Milan Tarot i Vesna Rivas

Milan Tarot kaže da mu je najveći uspeh što je vodio televizijsku emisiju uživo 17 sati. Najviše će mu nedostajati porodica. Voleo bi da vidi Opru Vinfri. Nije mu bitna pobeda! Na imanju bi voleo da vidi Ognjena.

Vesna kaže da je iskrena, srećna i ostvarena. Ne očekuje ništa osim zabave i da nešto nauči. Ne očekuje pobedu, ali želi da ostane do kraja! Volela bi da se zamonaši!

20.10 - Pevač Andrija Marković i Daria Satanojević ušetali su zajedno.

Daria je rekla da se ne libi ni jednog posla i da jedva čeka da uđe. Da će na farmmi biti ono što jeste, a pre svega da će biti iskrena i normalna. Nikada pre nije radila u štali.

20.05 - Prvi farmeri koji ušli u studio su Radojka i Dule Bogdanović.

Radojka kaže da nije svađalica i da mogu da očekuju od nje da ima napravi odličan sir i hleb. Rekla je da nije svađalicai da je stid što će da spava u sobi sa svima. Nije im bitna pobeda.

20.00 - Aleksandra Jeftović rekla da Farma može konačno da počne!

http://www.youtube.com/watch?v=SEeBgDjD0Ts

Četvrti po redu sezona rijaliti program "Farma" upravo počinje. Sve je spremno za ulazak 24 farmera.

Pod budnim okom kamera za tiutulu najboljeg i publici najomiljenijeg boriće se 24 takmičara, među kojima su: Goca Božinovska, Ekrem Jevrić, Stanija Dobrojević, Danijel Alibabić, Daria Stanojević, Dule i Radojka, Zorica Marković, Sandra Valterović, Vesna Rivas, Filip Panajotović, Aleksa Aki Marković, Miki Mećava, Zoran Jagodić Rule, Gordana Bjelica, Filip Mitrović, Saška Karan, Milan Tarot, Nazig Gljiva, Era Ojdanić, Jovana Nikolić, Tijana Macura, Nenad Aleksić Ša, Ljuba Pantovic Subotić.

Međutim, ovo nije konačna lista učesnika, jer organizaori spremaju iznenađenje i nove VIP seljane.

U okvriru imanja sagrađena je kuća za sluge, kao i za gazdu sa ukupno 24 kreveta, koliko će biti i farmera. Voditelji ove sezone, kao i prethodnih, biće Ognjen Amidžić i Aleksandra Jefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track