VAJS TUŽI JELENU G: Uzeću joj sve pare koje dobije od Farme!
Foto: Printscreen

Ostaje pri svom

VAJS TUŽI JELENU G: Uzeću joj sve pare koje dobije od Farme!

Stars -
Denser je potvrdio da će tužiti Jelenu Golubović zato što mu je vređala porodicu: Niko nema pravo da mi vređa dete, ženu, sestru, majku. Moje dete više nikada neće u usta staviti i sve pare ću joj uzeti

Denser Danimir Vajs napustio je imanje sa najmanjim brojem glasova, ipak on kaže da je prezadovoljan i da nije očekivao da će ostati više od sto dana.

"Ne osećam se kao gubitnik što nisam polufinalista. Žao mi je što su joj prihvatili treće pitanje, a nije bilo tačno. Znao sam da ću dobiti manje glasova, jer se takvi likovi sviđaju ljudima napolju, a nama je bilo katastrofa", rekao je Vajs i dodao da je Jelena bila nervozna ceo dan.

"Ja nisam očekivao da ću ovoliko ostati, mislio da sam da ću biti mesec dana i to je to. Prezadovoljan sam", rekao je denser i rekao šta misli o tome što se Golubovićeva kad je odlazio ipak pozdravila sa njim.

"Ja vrlo dobro znam ko je Jelena Golubović i šta misli o meni tako da mislim da nije iskrena bila kada se sada pozdravila sa mnom", rekao je i prokomentarisao odnos sa Simonidom.

"Nikome ne dozvoljavam da mi govori ružne reči, naročito ne žene. To važi i za Simonidu. Ja sam dosta to trpeo i onda sam rekao sebi da ću i ja isto kao i ona", rekao je i dodao da se tada Simonida pogubila: "Ne mislim joj loše, ne mrzim je, ali ta priča da sam zaljubljen u nju je smešna". Denser je potvrdio da će tužiti Jelenu Golubović zato što mu je vređala porodicu.

"Tužiću Jelenu, jer niko nema pravo da mi vređa dete, ženu, sestru, majku. Moje dete više nikada neće u usta staviti i sve pare ću joj uzeti", rekao je Vajs i otkrio zašto je ušao na Farmu.

"Ja sam došao na farmu zbog moje pokojne tetke i zbog pesme koja je napisana za nju. Zato sam ja pravio problem oko CD-a. Ne mislim da sam preterao", rekao je Vajs i dodao da mu je tetka rekla da uđe na Farmu i pokaže kakav je

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track