Vermezović: Ne zameram igračima, biće bolje

Posle poraza od Vojvodine

Vermezović: Ne zameram igračima, biće bolje

Fudbal -
Ne znam šta je razlog da nam je toliko poremećena koncentracija, jer je i ranije bilo odlazaka velikog broja igrača zbog reprezentativnih obaveza, pa se to nije osetilo, istakao je trener Partizana.

BEOGRAD, 7. aprila (Tanjug) - Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović priznao je da je Vojvodina zasluženo slavila u Humskoj, ali je rekao da ništa ne zamera igračima, jer su, po njegovoj oceni, pružili maksimum.

Crno-beli su večeras kod kuće poraženi od Vojvodine sa 2:1, pa je njihova prednost na čelu tabele Superlige Srbije smanjena na samo četiri boda u odnosu na "večitog" rivala Crvenu zvezdu.

"Ništa ne zameram igračima, svako je damo maksimum na večerašnjoj utakmici. Nije mnogo toga išlo kako smo želeli, ali smatram da će biti bolje. I dalje verujem u odbranu titule", izjavio je Vermezović.

Trener crno-belih čestitao je Novosađanima na uspehu, istakavši da su umeli da iskoriste šanse.

"Vojvodina je pobedila potpuno zasluženo. Iz dve prilike došla je do dva gola, mi nismo imali sreće, a bilo je šansi da izborimo bolji rezutlat. Međutim, šta je, tu je", kazao je Vermezović, dodajući da je pauza zbog igranja reprezentacije u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo poremetila njegov tim.

"Ne znam šta je razlog da nam je toliko poremećena koncentracija, jer je i ranije bilo odlazaka velikog broja igrača zbog reprezentativnih obaveza, pa se to nije osetilo. Imali smo teške utakmice, ulazimo sad u normalan ritam rada i verujem da imamo snage da osvojimo titulu", istakao je trener Partizana.

Trener Vojvodine Nebojša Vignjević smatra da je protiv Partiazana taktički lako igrati pošto je, kako je ocenio, "ekipa koja napada i ostavlja dosta prostora".

"Pas igrom smo stvarali šanse i to je donelo rezultat. U drugom poluvremenu Partizan je krenuo sliovito, ali ih je presekao drugi gol. Postigli smo ga u pravo vreme i to ih je potpuno poremetilo. Mislim da smo uz veliku želju i kvalitet zasluženo pobedili", zaključio je Vignjević.

U nastavku državnog prvenstva Partizan sledećeg vikenda gostuje ekipi Javora iz Ivanjice, dok Vojvodina dočekuje ekipu užičke Slobode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track