PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za petak, 29. januar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

Faz
foto: Printscreen

NEMCI HVALE SRBIJU I VUČIĆA I PITAJU SE: Kako je Srbija uspela tamo gde mi nismo?

Portal uglednih nemačkih novina Franfurter algemajne cajtung (FAZ) objavio je tekst pod naslovom: "Kako Srbija tako uspešno vakciniše?".

MALI OTKRIO KAD POČINJE PRIJAVA ZA 60 EVRA: Poznati svi detalji isplate NOVČANE POMOĆI građanima i privredi Ministar finansija Siniša Mali rekao je danas da će prijavljivanje za novi paket pomoći građanima početi u aprilu.

Sinisa Mali
foto: Printscreen Instagram

BAJATOVIĆ NOSI SAT OD 13.538 EVRA, A KUKA DA MU RADNICI RADE ZA 67.000 DINARA: Neki skupljaju sličice a Dušan BRAJTLINGE

Dok je direktor „Srbijagasa“ nedavno u jutarnjem programu objašnjavao da mu odlaze ljudi jer imaju niska primanja, kadar je bio na njegovom satu „brajtlingu“ iz limitirane serije. Svoju platu od oko 34.000 evra mesečno - nije komentarisao.

usijanje
foto: Printscreen

VLADIMIR GOATI I DEJAN MILETIĆ U USIJANJU DANA: Ogromna energija Vlade i predsednika je uložena u borbu sa koronom (KURIR TV)

Tema večerašnje emisije Usijanje dana na Kurir televiziji je analiza rada Vlade Srbije u prvih 100 dana od njenog formiranja.

korona virus, koronavirus, presek stanja
foto: Shutterstock, Covid 19.rs

KORONA BROJKE PONOVO RASTU: Danas 1.717 novozaraženih, preminulo 18 pacijenata U Srbiji je u poslednjih 24 sata na korona virus testirano 11.160 građana od kojih su 1.717 novozaraženih. Preminuo je nažalost 18 pacijenta. Na respiratorima širom zemlje trenutno su 158 pacijenata.

DA LI DIJABETIČARI MOGU DA PRIME VAKCINU? Evo šta kaže dr Edita Stokić i na šta pacijenti treba da obrate pažnju posle IMUNIZACIJE

Endokrinolog dr Edita Stokić, direktorka Kliničkog centra Vojvodine, rekla je da Američka dijabetološka asocijacija jasno istakla da je vakcinacija jedna od najbezbednijih opcija za izlazak iz ove epidemije i u populaciji dijabetesnih bolesnika.

NOVA PRAVILA ZA VOZAČE: Od sutra hiljade vozila konačno mogu da se REGISTRUJU, ali 100.000 vozila neće proći TEHNIČKI od 5. jula! Nakon više od godinu dana konačno će moći da se registruju hiljade vozila na kojima ne može da se pročita broj motora ili broj šasije, jer 30. januara stupaju na snagu Izmene i dopune Pravilnika o utiskivanju identifikacionih oznaka. S druge strane, više od 100.000 vozila neće moći da prođe tehnički pregled i registruje se kada 5. jula ove godine prestane tolerancija na nepropisnu količinu izduvnih gasova.

NEĆE VIŠE BITI JEFTINE ROBE KOD KINEZA? Cena transporta drastično porasla, kineski proizvodi poskupljuju, očekuje se oko 25 odsto

Proizvodi koji u Srbiju stižu iz Kine, najverovatnije će poskupeti, jer je cena transporta drastično porasla i tri puta je viša u odnosu na isti period prošle godine.

VELJA NEVOLJA PUŠTEN! Belivuk i Miljković na slobodi posle saslušanja u SBPOK (EKSKLUZIVNI FOTO)

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, i Marko Miljković pušteni su danas oko 17.30 iz prostorija SBPOK u Makišu.

KURIR SAZNAJE DETALJE SASLUŠANJA VELJE NEVOLJE I MILJKOVIĆA: Tvrde da im nisu spremana ubistva iako Crna Gora zvanično potvrđuje

Veljko Belivuk i Marko Miljković na današnjem saslušanju u SBPOK tvrdili su da na njih nije spreman atentat u Crnoj Gori, saznaje Kurir, iako su zvaničnici Podgorice potvrdili tu informaciju i u javnost izneli detalji pripreme njihove likvidacije.

Velja Nevolja, Veljko Belivuk
foto: Nemanja Nikolić

EVO KO JE MARKO MILJKOVIĆ, DESNA RUKA VELJE NEVOLJE! Već je privođen sa Belivukom zbog optužbe za UBISTVO ROĐENOG KUMA! Marko Miljković koji je danas pre podne priveden na beogradskom aerodromu zajedno sa Veljkom Belivukom zvanim Velja Nevolja nije prvi put da Marko Miljković, desna ruka Velje Nevolje dospeo u javnost zajedno sa njim. Oni su u posle saslušanja pušteni večeras na slobodu.

Milena Radulovic, Miroslav Mika Aleksic
foto: Dado Đilas, Nemanja Nikolić

MANIPULATOR JE GRADIO ODNOSE IZ POZICIJE OCA: Milena iznela još detalja o Miki! Motivacija joj je bila devojčica 2000. godište Milena Radulović potresla je i podigla na noge celokupnu srpsku javnost ispovešću u kojoj je otkrila da ju je silovao učitelj glume - Miroslav Mika Aleksić. Sada je u novoj ispovesti za prestižni ruski magazin "Tatler" ispričala nove detalje torture koju je doživela. Ona je najpre ispričala ko je muškarac koji ju je zlostavljao.

UMRLA SELMA IZ NAJEMOTIVNIJE PESME BIJELOG DUGMETA: Preminula u 92. godini, Bebek skrhan BOLOM

U Hrvatskoj je u 92. godini preminula Selma Borić koja je bila inspiracija za kultni hit "Selma" Bijelog dugmeta.

SKANDAL NA MALOM KALEMEGDANU! O'Brajant suspendovan iz ekipe zbog SVAĐE sa Dejanom Radonjićem Košarkaški klub Crvena zvezda suspendovao je Džonija O'Brajanta. O'Brajant je suspendovan na deset dana, zbog svađe sa trenerom Dejanom Radonjićem, prenosi Emilijano Karkija, novinar "Sportanda".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track